Antena 3 CNN Actualitate Val de concedieri într-o importantă companie

Val de concedieri într-o importantă companie

Val de concedieri într-o importantă companie
Sursa foto: foto: fixabay.com
07 Ian 2016   •   22:31

La Yahoo se pregăteşte un val de concedieri. Compania vrea să renunţe la 10% dintre angajaţii săi, adică mai bine de o mie de oameni.

Toate operaţiunile vor fi afectate, în special cele din Europa iar restructurările ar putea demara chiar în această lună. Yahoo e disperat să-şi reducă cheltuielile fiindcă în ciuda încercărilor de a reveni în linie dreaptă, problemele persistă, scrie digi24, citând surse Businesss Insider.

Timp de trei ani, directorul general Marissa Mayer a încercat diverse soluţii fără succes, iar deja o parte dintre investitori cer schimbarea managementului.

Yahoo a mai jucat cartea concedierilor iar efectele nu au venit - anul trecut din companie au plecat peste o mie de oameni şi totuşi Yahoo nu s-a mişcat mai bine, ba chiar a pierdut 35% din valoarea acţiunilor în decursul lui 2015.

Întregul plan de reducere a cheltuielilor, pe partea de personal, pe partea de producţie video şi evenimente, riscă de fapt să golească compania de conţinut. Iar în vreme ce Yahoo se gândeşte pe cine să mai dea afară, din companie nu vine nicio idee pentru a face Yahoo din nou atractiv.

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close