Jean-Claude Van Damme vrea să se mute în România

05 Mar 2016   •   08:40
Jean-Claude Van Damme vrea să se mute în România
Munte, zăpadă cât vezi cu ochii, aer curat şi multă linişte. Par să fie ingredientele care l-au făcut pe Jean Claude Van Damme să se îndrăgostească de zona Bâlea, unde filmează un spot publicitar, scrie Click!

Cunoscutul actor de la Hollywood Jean-Claude Van Damme (55 de ani) a revenit în ţară pentru a filma o nouă reclamă. De miercuri echipa se află la Bâlea Lac, în Munţii Făgăraş, unde este cartierul general al întregii echipe, loc unde au zăpadă din belşug drept ”decor” pentru reclamă. Actorul, care a ajuns cu un elicopter închiriat, filmează şi cu câţiva câini din rasa Husky cu care s-a împrietenit foarte repede. Unul dintre producători este şi Alex Cseh, fiul regretatului cascador Szobi Cseh.

“Van Damme este super băiat, un profesionist fără fiţe de vedetă. Ne înţelegem de minune cu el, este foarte deschis la propunerile noastre. Mai avem câteva zile de filmare însă el vrea să mai rămână ca să se relaxexe pentru că îi plac foarte mult locurile”, ne-a spus Alex.

Am aflat că actorul a avut timp să şi viziteze câteva locuri din zonă, printre care biserica de gheaţă şi alte obiective turistice. Atât de mult i-a plăcut zona, încât s-a interesat dacă poate găsi aici o casă sau o cabană de cumpărat ca să vină să se relaxeze când are timp.

ExitPOLL
Parteneri
x close