Antena 3 CNN Actualitate Verdict în scandalul moştenirii lui Adrian Iovan! Urmaşii pilotului au aşteptat doi ani decizia

Verdict în scandalul moştenirii lui Adrian Iovan! Urmaşii pilotului au aşteptat doi ani decizia

Verdict în scandalul moştenirii lui Adrian Iovan! Urmaşii pilotului au aşteptat doi ani decizia
Sursa foto: Foto: Adrian Iovan/facebook
08 Sep 2016   •   10:54

Fosta iubită a pilotului şi fiul acestuia au atacat decizia prin care, la începutul lunii aprilie, judecătorii au decis împărţierea vilei în care a locuit Adrian Iovan, scrie spynews.ro.

Dosarul a ajuns din nou în faţa judecătorilor după ce la mijlocul lunii iunie atât Mihaela Steriu, cât şi Albert Iovan (fiul pilotului), reprezentat de creatoare de modă Romaniţa Iovan, au atacat soluţia magistraţilor de la Judecătoria Buftea.

Instanţa a admis parţial, la începutul lunii aprilie, după doi ani de procese, cererea prin care Mihaela Steriu, fosta iubită a pilotului, solicita să i se constate dreptul de proprietate asupra vilei în care a locuit cu Adrian Iovan. Instanţa a stabilit atunci că "părţile au dobândit în indiviziune şi în cote egale câte 1/2 din imobilul casă şi teren, situat în Oraşul Otopeni, Strada Av. Adrian Iovan, nr.(...), Judeţul Ilfov" şi a dispus "ieşirea din indiviziune a părţilor astfel: - atribuie reclamantei - pârâte(n.r - Mihaela Steriu) Lotul nr.1 (apartamentul de la parter, cu terenul aferent) în valoare de 449.858 lei) - atribuie pârâtului reclamant(n.r - Albert Iovan, fiul pilotului, reprezentat în instanţă de creatoarea de modă Romaniţa Iovan) Lotul nr.2 (etajul construcţiei) împreună cu lotul de teren aferent, în valoare de 380.463 lei".

Pentru egalizarea loturilor obligă Steriu trebuia să-i plătească lui Albert Iovan suma de 35.891 lei, cu titlu de sultă.

×
Subiecte în articol: Adrian Iovan decizie accident aviatic
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close