Antena 3 Actualitate Victor Ponta, mesaj pentru români: „Vizita în România a Sanctităţii Sale Papa Francisc este un moment istoric”

Victor Ponta, mesaj pentru români: „Vizita în România a Sanctităţii Sale Papa Francisc este un moment istoric”

31 Mai 2019   •   10:39
Victor Ponta, mesaj pentru români: „Vizita în România a Sanctităţii Sale Papa Francisc este un moment istoric”
Sursa foto: Sursă foto: Facebook Victor Ponta

 Papa Francisc în România. Fostul premier Victor Ponta consideră că vizita în România a Sanctităţii Sale Papa Francisc este un moment istoric. 

 Papa Francisc în România .”Sanctitatea Sa este un simbol mondial, dar şi o personalitate cu adevărat remarcabilă - cu o empatie şi o abordare cu totul ieşită din comun (când am fost primit în audienţă a aflat din timp că era exact ziua de naştere a băiatului meu Andrei şi m-a aşteptat cu un cadou - ceea ce m-a emoţionat dincolo de cuvinte). Suntem onoraţi şi fericiţi de această vizită. Bine aţi venit, Sanctitatea Voastră”,  a scrs Victor Ponta pe pagina sa de facebook. 

 Papa Francisc în România. Papa Francisc începe vineri o vizită apostolică în România, Bucureştiul constituind prima etapă a vizitei de trei zile a Suveranului Pontif în ţara noastră. 

Citește Și Călin Popescu Tăriceanu, despre vizita Papei Francisc în România: „Este un eveniment rar şi preţios”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close