Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta, primul mesaj la un an de la tragedia din Colectiv: ”Cei care comit acest păcat absolut ...”

Victor Ponta, primul mesaj la un an de la tragedia din Colectiv: ”Cei care comit acest păcat absolut ...”

Victor Ponta, primul mesaj la un an de la tragedia din Colectiv: ”Cei care comit acest păcat absolut ...”
Sursa foto: Foto: Agerpres
31 Oct 2016   •   19:33

La un an de la tragedia din Colectiv, Victor Ponta a postat pe Facebook un mesaj în care afirmă că nu va face niciodată un comentariu public în legătură cu acest subiect, atâta timp cât va fi activ în viața politică, argumentând că ”cei care comit acest păcat absolut”, de a căuta avantaje politice folosindu-se de moartea unor oameni nevinovați, ”vor fi pedepsiți de Dumnezeu”.

”Nu am facut si nu voi face niciun comentariu public despre tragedia de la "Colectiv" cat timp voi fi activ in viata politica - pentru ca sunt convins ca cel mai mare pacat (si cea mai mare ticalosie) este sa cauti avantaje politice folosindu-te de moartea unor oameni nevinovati ( care la momentul accidentului nu aveau nicio treaba cu politica)! Iar cei care comit acest pacat absolut vor fi pedepsiti - daca nu de oameni atunci de Dumnezeu! Altii pot sa isi spuna opinia cat timp nu au un interes direct si meschin in manipularea acelei tragedii pentru jalnice si trecatoare avantaje de putere”, a scris Victor Ponta.

 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta colectiv
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close