Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta sare în apărarea lui Klaus Iohannis pe Facebook: "E doar o gogoaşă"

Victor Ponta sare în apărarea lui Klaus Iohannis pe Facebook: "E doar o gogoaşă"

Victor Ponta sare în apărarea lui Klaus Iohannis pe Facebook: "E doar o gogoaşă"
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Aug 2015   •   20:13

Premierul Victor Ponta i-a luat apărarea preşedintelui Klaus Iohannis, pe pagina sa de Facebook, în scandalul iscat pe tema veniturilor din chirii ale acestuia, arătând că materialul de la RISE Project este "o gogoaşă - o însăilare de speculaţii şi presupuneri fără nicio dovadă concretă”.

"Am citit si eu materialul aparut in presa, prin care se afirma faptul ca au fost gasite diferente de 115.000 Euro intre chiriile declarate si cele aflate in contractele Dlui. Klaus Iohannis, in perioada 2004-2007. Dincolo de orice disputa politica, opinia mea de jurist este ca e doar o gogoasa - o insailare de speculatii si presupuneri fara nicio dovada concreta! Punct", a scris Ponta pe Facebook.

Ponta ţine însă să îi transmită preşedintelui Iohannis să ia aminte cât de ”cât de pripită” a fost poziţia sa când i-a cerut demisia din fruntea Guvernului pentru ”o acuzaţie (speculaţie)” similară.

"Exista insa (sper) si o parte buna - poate acum Dl Iohannis realizeaza cat de usor pot fi aruncate acuzatii total nefondate doar pentru ca ocupi o functie importanta. Si poate acum realizeaza cat de pripita a fost pozitia domniei sale cand, in data de 5 iunie, mi-a cerut demisia pentru o acuzatie (speculatie) ca nu am platit in 2007-2008 taxe de 51.000 lei (cam 12.000 Euro, deci mai putin de o zecime din cei 115.000 Euro de care este tot nefondat acuzat la randul sau). Iar acum, cand toate documentele si expertiza au aratat indubitabil ca EU AM PLATIT toate acele taxe catre stat, discutia devine inutila", a mai scris Ponta.

O investigaţie RISE Project a constatat o diferenţă de 115.000 de euro între veniturile din chirii pe care Klaus Iohannis
le-a consemnat în declaraţiile de avere, în perioada 2005-2008, şi sumele prezente în contractele pe care le-a semnat pentru închirierea proprietăţilor sale imobiliare.

 
Am citit si eu materialul aparut in presa, prin care se afirma faptul ca au fost gasite diferente de 115.000 Euro intre...

Posted by Victor Ponta on 25 August 2015

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Klaus Iohannis
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close