Antena 3 CNN Actualitate Viorica Dăncilă, anunț de ultima oră despre Congresul PSD: „Cred că am făcut primii pași spre reformă”

Viorica Dăncilă, anunț de ultima oră despre Congresul PSD: „Cred că am făcut primii pași spre reformă”

Viorica Dăncilă, anunț de ultima oră despre Congresul PSD: „Cred că am făcut primii pași spre reformă”
Sursa foto: Foto: gov.ro
28 Iun 2019   •   22:46

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, vineri seară, la Antena 3, cu privire la candiatura sa la șefia PSD, că își dorește să reformeze partidul, pentru ca acesta să devină cât mai unit și închegat pe viitor.

„Voi merge alături de cei care vor avea cele mai multe voturi. Cred că am făcut primii pași spre reformă, în urma dialogului, am ajuns cu toții la concluzia că avem anumite aspecte din statut care trebuie modificate și că aceste modificări trebuie să aibă acordul forurilor statutare”.

Premierul Viorica Dăncilă a dezmințit zvonurile cum că ar candida cu mandatul de premier pe masă, și că dacă ar pierde ar pleca din partid.

„Este exclus lucrul acesta. Nu aș face niciodată așa ceva. Lucrul acesta înseamnă că aș șantaja colegii”, a mai subliniat acesta.

Întrebată dacă aceasta se teme de o posibilă ruptură la finalul Congresului, premierul a precizat că nu se poate vorbi despre persoane, ci despre un proiect politic și un proiect de guvernare, indiferent de rezultatul acestui Congres.

×
Subiecte în articol: viorica dancila PSD Congres
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close