Antena 3 CNN Actualitate Viorica Dăncilă cere ministrului Transportului o accelerare în proiectul drumul expres Galați-Brăila

Viorica Dăncilă cere ministrului Transportului o accelerare în proiectul drumul expres Galați-Brăila

Viorica Dăncilă cere ministrului Transportului o accelerare în proiectul drumul expres Galați-Brăila
Sursa foto: foto: guv.ro
05 Iul 2019   •   19:48

 Premierul Viorica Dăncilă i-a solicitat, vineri, ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, să devanseze termenul pentru lansarea licitaţiei publice pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor de construcţie a drumului expres Galaţi - Brăila. 

Aflată în vizită la Galaţi, Dăncilă a declarat, într-o conferinţă de presă, că termenul iniţial pentru lansarea licitaţiei era sfârşitul lunii august, însă a precizat că a solicitat ministrului de la Transporturi ca procedura de licitaţie să fie lansată până la sfârşitul lunii iulie. 

De asemenea, până la sfârşitul lunii august, trebuie lansată licitaţia şi pentru construcţia centurii municipiului Galaţi. 

"Am solicitat astăzi domnului ministru Cuc ca drumul expres Galaţi - Brăila, licitaţia pentru proiectare şi execuţie să fie scoasă la sfârşitul acestei luni. Deci ... vreau o devansare cu o lună de zile, iar pentru cele două proiecte vom urmări foarte atent care este parcursul", a afirmat Dăncilă

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: viorica dancila
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close