Antena 3 CNN Actualitate Viorica Dăncilă: „Prioritizarea investițiilor poate avea ca rezultat câstigarea alegerilor prezidențiale”

Viorica Dăncilă: „Prioritizarea investițiilor poate avea ca rezultat câstigarea alegerilor prezidențiale”

Viorica Dăncilă: „Prioritizarea investițiilor poate avea ca rezultat câstigarea alegerilor prezidențiale”
Sursa foto: sursă foto: gov.ro
05 Iul 2019   •   20:42

Premierul Viorica Dăncilă a precizat la Tulcea că este încrezătoare în șansele partidului de a câstiga cursa prezidențială în favoarea actualului președinte Klaus Iohannis, pe care îl oferă ca exemplu motivant în ceea ce privește creșterea spectaculoasă la ultimele alegeri prezidențiale.  

”Toți am fost dezamăgiți de rezultatul alegerilor. Eu cred ca acest dialog e foarte important deorece vrem să ajungem în toate județele țării, vrem ca multe dintre opiniilee din teritoriu să se găsească îm proiecte ale Gvuvernului. Dacă până acum a fost o abordare de la Centru spre teritoriu acum vrem o abordare de la teritoriu către Centru. Am văzut dorința de implicare a liderilor celor trei județe și cred că acest lucru ne încurajează să mergem în toate celelalte județe. Sper să câstigăm alegerile prezidențiale. Prioritizarea invetițiilor poate avea ca rezultat câstigarea alegerilor prezidențiale”, a precizat Viorica Dăncilă. 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close