Antena 3 Actualitate Viorica Dăncilă, schimbări drastice în Partidul Social Democrat

Viorica Dăncilă, schimbări drastice în Partidul Social Democrat

29 Mai 2019   •   13:21
Viorica Dăncilă, schimbări drastice în Partidul Social Democrat
Sursa foto: Foto: gov.ro

Schimbări majore au avut loc în Partidul Social Democrat, după şedinţa CEX care a durat mai bine de cinci ore, la nivel de membrii, însă există schimbări majore și la nivelul retoricii de partid.

Premierul Viorica Dancilă anunță o schimbare de discurs politic din parta guvernului asumat pe mai multe episoade cheie ce au stârnit tensiuni în randul publicului.

1. FĂRĂ JUSTIŢIE ÎN COMUNICAREA OFICIALĂ
„Nu mai are voie niciun social-democrat să se implice în discuțiile despre Legile Justiției sau Codurile Penale. Să se implice doar Asociațiile de masgistrați”.

2. FĂRĂ AMNISTIE ŞI GRAŢIERE
"O să fiu foarte sinceră: aceasta a fost o opinie în cadrul PSD, să dăm OUG pe anumite aspecte referitoare la justiție. (...) Nu vreau să mă întorc la insistențele domnului Liviu Dragnea. Au fost mai multe insistențe”, a declarat Viorica Dăncilă.

3. MODIFICAREA CONSTITUŢIEI PENTRU APLICAREA REFERENDUMULUI

4. STATUL PARALEL
"Eu nu am vorbit de statul paralel. Vreau să luaţi afirmaţia nu că nu ar exista, nu ştiu eu despre acest lucru. Gândiţi-vă că am fost nouă ani plecată din România”, a declarat Viorica Dăncilă.

5. VOTUL ELECTRONIC ŞI PRIN CORESPONDENŢĂ - MĂSURA OPOZIŢIEI
„Am spus că am cerut o analiză. MAE a și început această analiză să vedem ce s-a întâmplat și am spus că vom lua măsuri radicale. Să reglementăm inclusiv prin legislație. Votul electronic, votul prin corespondență”, a subliniat Viorica Dăncilă.

Citește Și Schimbări radicale în Partidul Social Democrat

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close