Antena 3 CNN Actualitate Viorica Dăncilă și Jean-Claude Juncker nu s-au mai întâlnit. Care este explicația oficială

Viorica Dăncilă și Jean-Claude Juncker nu s-au mai întâlnit. Care este explicația oficială

Viorica Dăncilă și Jean-Claude Juncker nu s-au mai întâlnit. Care este explicația oficială
17 Sep 2018   •   19:42

Întâlnirea dintre Viorica Dăncilă și Jean-Claude Juncker, programată să aibă loc imediat după aterizarea oficialului european, nu a mai avut loc.

”Urmare a unor informații publicate în spațiul public referitoare la așa zisa întârziere a premierului Viorica Dăncilă la întâlnirea cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, Biroul de presă al Guvernului face următoarele precizări:

Protocolul Guvernului României a fost informat de Reprezentanța Delegației Comisiei Europene în România că aeronava cu care se deplasează în România președintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker va ateriza pe Aeroportul Băneasa, la ora 18.30, informații confirmate de documentele oficiale primite de la Bruxelles.

Premierul Viorica Dăncilă a plecat la ora 17.30 de la Palatul Victoria spre Aeroportul Băneasa.

La ora 17.40, Protocolul Guvernului a fost anunțat de către directorul Aeroportului Băneasa că aeronava cu care vine în România președintele Comisiei Europene este posibil să aterizeze mai devreme decât ora anunțată inițial.

La ora 18.00, premierul Viorica Dăncilă a intrat în Aeroportul Băneasa. Însă, SPP a preluat în coloană oficială delegația președintelui Comisiei Europene de la scara avionului și a plecat spre hotelul la care urma să fie cazată” se arată într-un comunicat al Guvernului.

×
Subiecte în articol: viorica dancila
Parteneri
Horoscop 21 martie 2023. Zodiile care dau lovitura!
x close