Antena 3 CNN Actualitate Vrancea: Trei drumuri naţionale şi 11 drumuri judeţene sunt închise

Vrancea: Trei drumuri naţionale şi 11 drumuri judeţene sunt închise

Vrancea: Trei drumuri naţionale şi 11 drumuri judeţene sunt închise
18 Ian 2016   •   20:21

Trei drumuri naţionale şi 11 drumuri judeţene erau închise preventiv luni seara, a declarat pentru Agerpres căpitan Cristina Duţă de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea. Conform acesteia, toate cele cinci urgenţe medicale au fost rezolvate, pacienţii ajungând la spital, iar la ora 19,30 nu se mai înregistrau probleme în furnizarea cu energie electrică în comunele Vulturu şi Bogheşti, fiind remediate pe parcursul zilei.

Potrivit datelor transmise la Centrul de Conducere şi Coordonare Intervenţii din Focşani mai sunt închise DN 2N pe sectorul Bogza - Dumbrăveni, DN 23 B pe tonsonul Măicăneşti- Ciorăşti, DN 23 A pe sectorul Gologanu - Ciorăşti (km 11 + 000 - 34 +000).

De asemenea, circulaţia este oprită în vederea finalizării deszăpezirilor pe drumurile judeţene: DJ 204 P - pe sectorul DN 2N - Gugeşti, DJ 202 F Bălesti - Mihălceni, DJ 204B Tătăranu - Măicăneşti, DJ 205 H Domneşti - Păuneşti, DJ 205R DN2 în zona comunei Coteşti, DJ 204 D Focşani - Suraia, DJ 205C DN 2 - Ciuşlea, DJ 204D Vulturu - Maluri, DJ 204E sector Haret - Panciu, DJ 202E Sihlea - Voetin, DJ 205C Goleşti - Cârligele.

,,Se află în teren şi continuă intervenţiile în sprijinul autorităţilor administraţiei publice locale şi populaţiei din zonele afectate peste 420 de efective cu 200 mijloace, dintre care 335 din cadrul Ministerului Afacerilor Interne cu aproximativ 120 mijloace, 50 de la drumuri judeţene cu 39 utilaje, 30 de la drumuri naţionale cu 30 utilaje, precum şi de la Electrica şi din cadrul comitetelor locale pentru situaţii de urgenţă', a mai precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea.

Pe parcursul zilei de luni, s-a intervenit cu autospeciale din dotarea ISU în cinci cazuri pentru a se putea prelua pacienţi cu probleme de sănătate: în cazul unei fetiţe în vârstă de trei ani din comuna Tătăranu, ce prezenta stare febrilă; în cazul unei femei în vârstă de 28 ani, însărcinată în nouă luni, care avea nevoie să ajungă la spital pentru a putea să-l aducă pe lume pe cel de-al patrulea copil; al unui băiat în vârstă de 11 ani, din localitatea Bordeasca Veche, comuna Tătăranu, care prezintă probleme abdominale; al unei femei în vârstă de 36 ani, din localitatea Bilieşti, gravidă în luna a doua ce prezenta o sarcină cu complicaţii; al unui copil în vârstă de 7 ani din satul Bogza, comuna Sihlea, care acuza dureri abdominale, febră şi vărsături.

,,Toate aceste misiuni au fost finalizate cu succes, în ciuda condiţiilor dificile de deplasare. Pe carosabil s-a depus un strat gros de zăpadă, pe alocuri s-au format suluri, iar vizibilitatea era redusă din cauza vântului puternic care spulbera zăpada', a precizat căpitan Cristina Duţă.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close