Antena 3 CNN Actualitate VREMEA. Temperaturi de primăvară în ziua de Crăciun, în Capitală

VREMEA. Temperaturi de primăvară în ziua de Crăciun, în Capitală

VREMEA. Temperaturile se vor menţine mai ridicate decât cele normale pentru luna decembrie, în Bucureşti, iar trecător vor fi condiţii de ploaie, în următoarele patru zile, arată prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), publicată luni.

VREMEA. Temperaturi de primăvară în ziua de Crăciun, în Capitală
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
23 Dec 2019   •   12:46

VREMEA. Conform meteorologilor, în intervalul 23 decembrie - 26 decembrie, ora 20:00, cerul va avea înnorări temporare şi trecător vor fi condiţii de ploaie. De asemenea, în Capitală, vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu uşoare intensificări, cu viteze de până la 30 - 40 km/h.

VREMEA. Valorile de temperatură se vor menţine mai ridicate decât cele normale pentru ultima decadă a lunii decembrie, deşi treptat vor marca o scădere de la o zi la alta. Astfel, maxima de luni (23 decembrie) va atinge 13-14 grade, marţi (24 decembrie) dimineaţa se va înregistra o minimă termică de 3-4 de grade, iar în orele amiezii temperatura maximă va fi de 10-11 grade.

VREMEA. Totodată, în cursul dimineţilor de miercuri şi joi se vor înregistra 2-3 grade, iar pe parcursul după-amiezelor se vor atinge 8-9 grade. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: VREMEA.
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close