Antena 3 CNN Actualitate Zăpada a provocat haos în București în weekend. Drumarii au fost din nou amendați

Zăpada a provocat haos în București în weekend. Drumarii au fost din nou amendați

Zăpada a provocat haos în București în weekend. Drumarii au fost din nou amendați
Sursa foto: Foto: antena3.ro
18 Ian 2016   •   08:49

După ce drumarii au fost sancţionaţi pentru că nu au deszăpezit nici măcar arterele principale din Bucureşti sâmbătă noapte, acum toate utilajele au ieşit pe străzi. Tot pe străzi a fost şi primarul general interimar care a vrut să se asigure că măcar în această dimineaţă zapada nu va îngreuna circulaţia.

Imediat după comandament, primarul general a ieşit pe străzi pentru a-i verifica pe drumari. Sesizările de la cetăţeni au venit una dupa alta, iar edilul i-a dirijat pe angajaţii de la firmele de deszăpezire în zonele cu probleme.

Cetăţenii care locuiesc în zona Rahova au fost nevoiţi să meargă pe jos, după ce şoferul autobuzului 227 a refuzat să mai intre printre străzi din cauză că sub stratul de zăpadă se formaseră poduri de gheaţă.

În Bucureşti, pietonii au dus lupte cu nămeţii de pe trotuare.
Trotuarele au devenit capcane şi pentru cei care au vrut să folosească transportul în comun. Au făcut acrobaţii ca să urce în autobuz.

Pentru haosul de duminică, cele cinci firme care se ocupă cu deszăpezirea au primit amenzi. Câte 2.205 de lei, pentru fiecare din cele şase sectoare ale Capitalei.
 
 

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close