Antena 3 CNN Actualitate Zece generali SRI au fost trecuți în rezervă de Klaus Iohannis. Numele controversat de pe listă

Zece generali SRI au fost trecuți în rezervă de Klaus Iohannis. Numele controversat de pe listă

Zece generali SRI au fost trecuți în rezervă de Klaus Iohannis. Numele controversat de pe listă
Sursa foto: foto: cristoiublog.ro
31 Iul 2017   •   13:46

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretele privind trecerea în rezervă a zece generali din Serviciul Român de Informaţii, scrie agerpres.ro.

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului a semnat decretele privind trecerea în rezervă a generalilor de brigadă - cu o stea din SRI: Daniel Zărnescu, Gheorghe Ceauşu, Sorin-Gabriel Cozma, Elena Istode, Viorel-Adrian Stan, Marioara Morgoş, Vasilică Babiuc, Cornel Văleanu, Emilia-Cristina Posaştiuc, Constantin-Marius Stoica. 

Pe listă se află și Elena Istode, un nume care e generat mai multe controverse.

În luna ianuarie, jurnalistul Ion Cristoiu a postat pe blogul său imagini cu Elena Istode, pe care a prezentat-o ca fostă şefă a Direcţiei de Securitate Economică, în prezent ”şefa acoperiţilor din SRI", în vacanţe de lux la Monaco şi Cannes, împreună cu familia fostului parlamentar Cristian Rizea, trimis în judecată de DNA pentru trafic de influenţă, spălare de bani şi influenţarea declaraţiilor. Rizea a declarat că imaginile sunt din 2008 şi că Elena Istode este de 20 de ani prietenă a familiei sale. El a susţinut că Elena Istode i-a spus că se ştia că merg împreună în vacanţă, pentru că "se făceau rapoarte la instituţie", relatează news.ro.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: SRI generali Klaus Iohannis
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close