Antena 3 CNN Actualitate Zeci de mii de români au câștigat la pariuri. Vezi cum! (P)

Zeci de mii de români au câștigat la pariuri. Vezi cum! (P)

Zeci de mii de români au câștigat la pariuri. Vezi cum! (P)
04 Sep 2019   •   16:05

A fost o saptămână de foc pentru pariorii din întreaga țară. Zeci de mii de români au câștigat premii la pariuri după ce Stanleybet România a lansat o campanie de promovare a jocului cu scop recreational.

Au fost acordate premii pe bandă rulantă de către Stanleybet, pentru ca oamenii să simtă bucuria de a juca fără a pierde bani, dimpotrivă, doar primind bonusuri prin care pot redescoperi adrenalina jocului la pariuri ori la casino online, fără ca niciunul să fie în pierdere.

Pilonul principal al acestei campanii este Micutzu (Cosmin Nedelcu), alături de Nicu Banea. Cei doi au descoperit bucuria parierii în simple evenimente pe care le văd pe stradă și pentru care își pun intuiția la bătaie. 

Primul pariu l-au pus pe o bătrână care își plimba câinele, dar nu se opresc acolo. În fiecare săptămână pe site-ul narecum.ro vor apărea clipuri cu cei doi pariind pe cele mai amuzante situații, iar fiecare nou clip aduce iubitorilor de pariuri noi premii cu care se pot distra fără să mizeze. 
Fie că ai mai pariat, fie ca ești novice în această activitate, Pariul lu’ Micutzu este un pariu 100% câștigator în care distracția este singura care contează. 

Descoperă adrenalina jocului și vino alături de Micutzu pe narecum.ro ca să te distrezi la cote maxime!
 

×
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close