Antena 3 CNN Actualitate Ziua muncii, sărbătorită în țară și nu numai

Ziua muncii, sărbătorită în țară și nu numai

Ziua muncii, sărbătorită în țară și nu numai
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
01 Mai 2017   •   10:40

Este 1 Mai, Ziua muncii, zi de mare sărbătoare. Aproape toata lumea este libera si are un program special. Unii la munte, alții la mare sau la iarbă verde, la grătar.

Distracția în Vama Veche

Ca în fiecare an, polul distracției astăzi este Vama Veche. Atmosfera boemă, focuri de tabără și petreceri pe plajă.

După petrecerile care s-au ţinut lanţ în ultimele nopţi, Vama Veche se pregăteşte pentru încă o porţie de distracţie. Peste 10 mii de turişti petrec 1 Mai în polul distracţiei cu buget redus de pe litoralul românesc. Deşi nu lipsesc nici ofertele la hoteluri de patru stele, cele mai căutate locuri de cazare au fost cele din campinguri.

Distracția pe Valea Cerbului

Cine a vrut liniște și aer curat a ales muntele în această minivacanță. De un alt fel de 1 mai vor avea parte cei care se află la munte.

Cei care au optat pentru o minivacanţă fără pretenţii se pregătesc deja să încingă gratarele pe Valea Cerbului din Buşteni. Rulotele turiştilor sunt prezente aici de zile bune.

Este însă abia începutul. De acum şi până târziu în inima verii, Valea Cerbului se transformă într-un veritabil cartier general al rulotelor.

Distracția la Mamaia


În fieful fiţelor de pe litoralul românesc de la Mamaia, petrecăreţii se pregătesc pentru ultima zi de distracţie din weekendul prelungit care deschide sezonul estival.

Vremea se încălzeşte uşor însă celor care au venit de 1 Mai la Mamaia nu le-a păsat oricum de vremea rea. În cluburile de noapte nu plouă niciodată!

1 Mai românesc, pe litoralul bulgăresc

După ce mii de turişti români au luat lumină de Paşte de la vecinii bulgari, Nisipurile de Aur răsună de muzică românească şi de 1 Mai. Chiar dacă vremea nu a ţinut în ultimele zile cu iubitorii de plajă, asta nu a ştirbit cu nimic buna dispoziţie a celor care au ales să-şi petreacă minivacanţa la vecinii de la sud de Dunăre.

 

×
Subiecte în articol: 1 mai Ziua Muncii distractie
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close