Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Un alt membru al Guvernului părăsește Executivul pentru a candida

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Un alt membru al Guvernului părăsește Executivul pentru a candida

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Un alt membru al Guvernului părăsește Executivul pentru a candida
Sursa foto: Foto: Facebook / Ciprian Necula
03 Noi 2016   •   10:49

În prag de alegeri parlamentare, un nou membru al Guvernului a decis să plece din Executiv. Este vorba despre Ciprian Necula, care a ocupat până acum funcția de secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene.

Necula a anunțat, într-un mesaj pe Facebook, că a demisionat din Executiv pentru a candida la alegerile parlamentare.

Necula a lansat și o “săgeată” către premierul Dacian Cioloș, care este premier și care “candidează la funcția de premier”:

Iată mesajul lui Ciprian Necula:

Mi-am dat demisia din poziția de Secretar de Stat la Ministerul Fondurilor Europene dintr-un principiu evocat de premierul Dacian Cioloș: cine candidează pleacă din guvern.

Deci, am ales să candidez pentru camera deputaților și, conform principiului asumat implicit, mi-am dat și demisia. Nici o frustrare, consider ca e firesc așa!

După ce am văzut câteva afișe electorale ale PNLului cu Dacian Cioloș; am citit despre decizia în unanimitate a aceluiași partid de a susține candidatura la funcția de premier a actualului premier (deși nu asta vom alege pe 11 decembrie, dar este un efect direct); după ce am vazut o serie de poziții publice ale premierului extrem de politice... mă/vă întreb: este posibil ca principiile pe care le propui să funcționeze doar pentru alte persoane?

Premierul candidează la functia de premier, susține și e susținut de un partid și, totuși, nu și-a dat demisia, așa din principiu!

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close