Antena 3 CNN Economic Conținut plătit 10 canapele care te vor convinge că o canapea colorată este o canapea grozavă

10 canapele care te vor convinge că o canapea colorată este o canapea grozavă

Canapele și coltarele pentru camera de zi nu trebuie să fie doar în nuanțe de gri și bej așa cum vedem în fiecare fotografie de design interior de pe Pinterest. Dimpotrivă, canapelele colorate vor înveseli și vor anima orice casă. Nu credeți? Am adunat 10 canapele elegante care te vor convinge că o canapea colorata este o alegere excelentă în designul interior.

de Georgiana Adam    |   

Cum integrăm o canapea colorată în camera de zi?

Concentrează-te pe stilul care îți place cel mai mult și pe culorile care predomină în casa ta. Acest lucru vă poate da un indiciu cu privire la canapeaua pe care să o alegeți. Podeaua este, de asemenea, un indiciu cheie.

Aceasta ar trebui să fie cu două nuanțe mai închisă sau cu două nuanțe mai deschisă decât restul mobilierului. Acest lucru va face ca fiecare piesă să iasă în evidență. De asemenea, puteți folosi o bucată de covor pentru a vă ajuta.

Luați în considerare și luminozitatea din camera de zi - atât cea naturală, cât și cea artificială. În camerele însorite vă puteți permite piese de culoare închisă, dar în camerele mai mici, mai puțin luminoase, optați pentru nuanțe mai deschise.

Nu uitați că trebuie în primul rând să vă placă canapeaua, așadar concentrati-vă pe un model confortabil și pe culorile cu care vă simtiti bine. Culoarea canapelei nu ar trebui să vă obosească sau să vă displacă.

Cum alegem culorile?

Combinați mobilierul în culori și nuanțe naturale cu o canapea în nuanțe calde - portocaliu, roșu, muștar, galben. Pe de altă parte, nuanțele neutre de lemn se potrivesc bine cu canapelele maro, gri, bej sau ocru. Pentru mobilierul alb-negru, alegeți canapele în culori contrastante.

1. Canapele galbene și muștar

Canapele în nuanțe galbene și mustar predomină în interioarele moderne, aducând confort și bucurie. Canapele și coltarele galbene pot fi combinate cu albastru, verde smarald, roșu stins, negru sau gri. Dacă în timp va plictisiți de accesorii, alegeți pur și simplu o altă combinație. Jucati-vă cu diverse combinatii.

2. Canapele mov

O canapea mov prună va crea o atmosferă magică, nocturnă în sufrageria dumneavoastra și vă veti putea bucura de ea în orice moment al zilei. Va anima un interior în tonuri neutre și va ieși în evidență în combinație cu verde smarald sau gri. Nu vă temeți să o combinați cu mobilier metalic, de exemplu.

3. Canapele roz

O canapea roz va completa perfect atmosfera în interioarele minimaliste și luminoase. Alege o combinatie cu accesorii textile în nuanțe crem și vei obține o piesă de mobilier inedită, care nu va fi trecută cu vederea.

4. Coltarele albastre

Canapele de colț elegante din catifea într-o nuanță de albastru intens pot face minuni într-un interior. Asorteaza cateva perne decorative verzi și mobilier din lemn și fă din sufrageria ta un spațiu primitor, memorabil și proaspăt.

5. Canapele albe și crem

Visezi la o canapea, albă ca zăpada sau crem? Adaugă eleganță și o notă de puritate în livingul tău și alege o canapea în nuanțe deschise, completată de un lemn deschis. Acestea sunt ideale pentru spații mari și aerisite, dar se vor potrivi, de asemenea, și în încăperile mai mici cu podele de culoare deschisă, care, la rândul lor, le vor mări vizual.

6. Canapele verzi kaki

Pentru interioarele naturale, cu multă mobilă și decorațiuni din lemn, vă recomandăm verde kaki. Acestă culoare iese în evidență în interioarele cu podele din lemn deosebit.

7. Canapele de culoare verde 

Cine a spus că trebuie sa alegem canapele în nuanțe gri și fade probabil nu a avut acasă o canapea confortabilă și spațioasă cu tapițerie din catifea de culoare verde smarald. Combină-le cu mobilier de culoare închisă și accesorii metalice.

8. Canapele rosu burgundia

O canapea elegantă, cu cusături pe spătar care sublinieze formele frumoase și rotunjite. Creează o atmosferă romantică și confortabilă în cameră și arată minunat în combinație cu perne decorative de culoare închisă.

9. Canapele portocalii

Un loc confortabil de odihnă și relaxare va fi oferit și de o canapea portocalie deosebită, iar cusăturile îi conferă canapelei un aspect elegant. Covoarele, perdelele în nuanțe crem și accesoriile aurii vor fi perfecte.

10. Canapele negre și antracit

O canapea antracit sau negru? O alegere excelentă nu numai pentru interioarele de lux. Fiți siguri că nu toată lumea are acasă o canapea ca aceasta. Profitați la maximum și obțineți maximum de la ea.

SUGESTIE: Dacă doriți să găsiți orice model de canapea din imagini, puteți încerca căutarea după imagini. Încărcați o fotografie pe Biano.ro folosind pictograma cameră foto și apoi căutați produse identice sau similare pentru prețuri mai bune.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are