Antena 3 CNN Economic Conținut plătit 4 modalități unice de a decora un perete

4 modalități unice de a decora un perete

Decorarea locuințelor noastre este un proces continuu și totuși distractiv. Între tablouri montate pe pereți, fotografii și picturi, este important să ne asigurăm că nu omitem nicio zonă când vine vorba de aspectul tuturor încăperilor. Cu toții avem acel perete în casă cu care pur și simplu nu știm ce să facem.

de Georgiana Adam    |   

Poate că este parțial acoperit sau plasat într-o parte ciudată a camerei. Mulți dintre noi nu considerăm pereții mari și goi ca fiind o pânză curată pe care putem începem să lucrăm, ci mai degrabă ca fiind ceva intimidant. Există totuși o multitudine de idei care se potrivesc cu orice stil decorativ și care pot duce către un aspect unic. 

Iată 4 astfel de idei pe care le putem pune în aplicare pentru a decora un perete mare și pentru a-l transforma într-un punct focal minunat:

O galerie de artă

Poate că dețineți mai multe lucrări de artă, fotografii, tablouri și postere cu care nu știți sigur ce ați putea face. Le puteți transforma în elementul decorativ perfect, creând o galerie de artă. Există foarte multe opțiuni atunci când vine vorba de stilul galeriei. Puteți alege tablouri, fotografii și rame care se potrivesc, pentru a obține un aspect elegant și modern. La fel de bine, puteți amesteca mai multe stiluri pentru un aspect inedit. Nu uitați să planificați peretele înainte de a începe să montați tablouri și rame, tocmai pentru a evita să faceți greșeli. 

Optați pentru un model de tapet

Tapetul a revenit în atenția noastră de ceva timp. Este acum o opțiune la modă pentru decorarea pereților. Ba chiar putem crea un perete de accent folosind un model de tapet, așa cum veți găsi accesând www.dovido.ro. Veți găsi mai multe opțiuni de tapet care se vor potrivi de minune cu decorul actual. Puteți chiar să optați pentru un model de tapet cu textură, model și culori îndrăznețe, pe care nu este posibil să le reproduceți cu vopsea. 

Creați un perete de accent în dungi

Pentru decorarea rapidă și ușoară a unui perete mare, luați în considerare transformarea acestuia într-un perete de accent în dungi. Acesta este un proiect minunat pentru o după-amiază de weekend. Puteți alege culori care se potrivesc cu decorul camerei, după care să vă gândiți dacă preferați dungi verticale sau orizontale. 

Folosiți-vă de puterea oglinzilor

Dacă dispuneți de un perete gol, atunci cu siguranță nu este prevăzut cu ferestre. O modalitate ușoară și accesibilă de a transforma radical un perete implică montarea mai multor oglinzi. O opțiune este acoperirea întregului perete cu oglinzi plate sau secționarea acestora pentru a crea aspectul unui ferestre. Mai puteți crea o galerie din oglinzi, având grijă să optați pentru oglinzi în cât mai multe forme. Veți spori astfel estetica, dar totodată veți îmbunătăți și lumina de care beneficiază încăperea.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept