Antena 3 CNN Actualitate Inedit A aflat că iubita sa cu care trebuia să se căsătorească îl înşală. A organizat o seară romantică pentru ea când a decis să se răzbune. A lăsat-o cu ochii în lacrimi

A aflat că iubita sa cu care trebuia să se căsătorească îl înşală. A organizat o seară romantică pentru ea când a decis să se răzbune. A lăsat-o cu ochii în lacrimi

Urma să se căsătorească cu femeia iubită, însă a aflat că aceasta îl înşală chiar înainte de nuntă. Aşa că bărbatul a pus la cale o răzbunare inedită. A pregătit o seară romantică, în care iubita sa a avut impresia tot timpul că urmează să îşi primească darul de Crăciun.

Când au ajuns în dormitor, bărbatul a rugat-o ca citească cu voce tare o scrisoare. Emoţionată, femeia citeşte cuvintele de dragoste, însă nu are nicio bănuială de ce va urma. Urmează o felicitare în forma de inimă.

Femeia o deschide, începe sa o citească şi, la ultima propoziţie citeşte. "Cine naiba e Thomas Roux? (n.r. amantul său)", scrie kanald.ro. Ce a urmat vedeţi în clipul de mai jos.

 

Subiecte în articol: barbat inselat razbunare
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!