Antena 3 CNN Actualitate Un taxi a luat foc la ieșirea din București, spre DN1. Pasagerii, salvați în ultima clipă de șoferii din trafic

Un taxi a luat foc la ieșirea din București, spre DN1. Pasagerii, salvați în ultima clipă de șoferii din trafic

Trei persoane au fost la un pas să ardă de vii sâmbătă dimineaţă, după ce un taxi a luat foc. Şoferul taxiului transporta doi clienţi când la ieşire din Bucureşti pe DN1 a pierdut cotrolul maşinii, s-a răsturnat şi a luat foc. Victimele au fost scoase din autoturism în ultima clipă de ceilalţi şoferi aflaţi în trafic.

Accidentul a avut loc la ieşirea din Capitală spre DN1. Bărbatul şi o altă femeie se aflau în taxi în momentul în care şoferul a pierdut controlul maşinii, a doborat un copac şi s-a răsturnat.

Şoferii care treceau în acel moment prin zonă s-au grăbit să ajute victimele pentru că maşina putea exploda oricând.

Trei ambulanţe SMURD au ajuns de urgenţă la faţa locului pentru a prelua victimele. In starea cea mai gravă este femeia. Aceasta a fost intubată de medici şi transportată de urgenţă la Spitalul Floreasca. Şoferul s-a ales şi el cu mai multe fracturi.

O echipă de criminalişti a ajuns la faţa locului pentru a aduna probe. Pe baza lor aceştia vor stabili cauzele care au dus la producerea accidentului. Şoferului i se va întocmi dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.



TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române