Antena 3 CNN Actualitate Social Adolescenta de 13 ani a trăit clipe de coșmar, după ce a fost vândută de tatăl vitreg pentru 2.000 de lei

Adolescenta de 13 ani a trăit clipe de coșmar, după ce a fost vândută de tatăl vitreg pentru 2.000 de lei

Clipe de coșmar pentru o adoleacentă din județul Tulcea. Fata de 13 ani a fost vândută pentru 2.000 de lei de tatăl său vitreg unui „coleg” pe care îl cunoscuse în închisoare.

Fata locuia de aproximativ șase ani împreună cu frații săi, cu mama sa și cu concubinul acesteia la locuința lui. Într-o seară, a venit un cunoscut, pe care bărbatul îl întâlnise în închisoare.  

Acesta venise cu intenția de a o recruta pe adolescentă și a o transporta la Tulcea pentru a o obliga să practice prostituția. S-au pus de acord, iar pentru tranzacție tatpl vitreg a cerut 2.000 de lei.

Realizând că bărbatul dorește să o racoleze copilă pentru a o obliga să practice prostituția, mama acesteia, împreună cu persoana vătămată și cu ceilalți doi copii au fugit la vecini, sesizând Poliția prin Dispeceratul 112, precum că persoane străine vor să-i ia fata.

Individul a plecat, dar a revenit a doua zi cu o mașină și cu alte persoane, i-a dat banii lui G.I.C., apoi a încercat s-o convingă pe mama minorei că-i va fi mai bine așa, că le va trimite bani. Cum femeia nu a vrut să audă, bărbatul i-a propus să vină ea să se prostitueze în locul copilei, însă aceasta i-a adus la cunoștință că este însărcinată.

Astfel minora a fost luată cu forța, cu consimțământul tatălui vitreg, iar mama a fugit atunci la șoferul mașinii și i-a spus să oprească, în drum spre Tulcea, la un magazin dintr-o anumită localitate, întrucât este al unei cunoștințe, care va salva copila. Ceea ce s-a și întâmplat. În cauză au fost declanșate cercetările, dosarul ajungând în instanță cu obiectul ”trafic de minori”. Tatăl vitreg a recunoscut tot și a fost judecat conform procedurii simplificate, scrie replicaonline.ro.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident