Antena 3 CNN Show Showbiz Andrei Ștefănescu va deveni tată, în luna martie: “Sunt emoționat, nerăbdător și puțin îngrijorat”

Andrei Ștefănescu va deveni tată, în luna martie: “Sunt emoționat, nerăbdător și puțin îngrijorat”

nt emoionat i puin îngrijorat. Dar i nerăbdător să fac cunotină cu fiul nostru. Am pregătit tot ce trebuie, ba chiar i în plus. Am avut o perioadă agitată, dar frumoasă. Antonia (n.n. iubita lui Andrei) nu a avut pofte exagerate i nu a trebuit să plec noaptea nicăieri de nebun. Poate pentru că toată sarcina Antoniei a fost o poftă continuă”, spune Andrei, amuzat. De asemenea, Andrei tefănescu este bucuros că micuul se va nate în luna martie, asemenea prietenului i colegului său de la “Te cunosc de undeva!”, Liviu Vârciu.

Antonia i Andrei nu s-au hotărât încă ce nume va purta băieelul lor, dar tiu cine îi vor fi naii. “Sunt prieteni i oameni pe care îi iubim foarte mult. O pereche de nai este formată din Alle, cel alături de care am început să cânt, i soia lui. Iar a doua pereche este formată din Tibi, prietenul meu bun, i mama lui, care-mi sunt ca o familie”, ne-a mai spus Andrei.

Care sunt primele personaje pe care Andrei tefănescu i Liviu Vârciu le vor imita în acest sezon al show-ului transformărilor, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 18 februarie, de la ora 20.00, numai la “Te cunosc de undeva!”.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi