Antena 3 CNN Actualitate Bombă! DNA, dosar pentru vicepremierul Paul Stănescu

Bombă! DNA, dosar pentru vicepremierul Paul Stănescu

Vicepremierul Paul Stănescu este chemat joi de Direcția Națională Anticorupție la Înalta Curte de Casație și Justiție pentru a i se redeschide un dosar care fusese închis în urmă cu opt ani.

Informația a fost prezentată în exclusivitate de Mihai Gâdea, în ediția de duminică a emisiunii "Sinteza zilei".

"Sursele noastre ne vorbesc despre faptul că dosarul datează de acum opt ani de zile. Dosarul a fost deschis de DNA Craiova și închis tot de DNA în urmă cu mulți ani de zile.

Dosarul privea anumite finanțări, de pe vremea în care domnul viceprim-ministru era președintele Consiliului Județean, pentru echipa de fotbal, dar în urma cercetărilor DNA cât și a Curțiii de conturi, dosarul a fost închis. Lovitură, însă, în această seară: Vicepremierul este chemat de DNA pentru a redeschide dosarul pe care chiar DNA la închis", a spus Mihai Gâdea.

Mihai Gâdea a subliniat că momentul în care vine această chemare a lui Paul Stănescu poate fi speculat că nu e deloc întâmplătoare în contextul formării viitorului guvern.

Informația este confirmată și de Ministerului Justiției.

Conform site-ului ÎCCJ, dosarul a fost înregistrat pe 17 ianuarie 2018, iar alături de Stănescu, intimaţi în dosar mai sunt Marian Belu Briceag, Florin Cotoşman şi Remus Manolache.

MIhai Gâdea a prezentat documentul la "Sinteza zilei":

sursa: captura Antena 3/ Sinteza zilei

Subiecte în articol: Sinteza Zilei
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept