Antena 3 CNN Actualitate Călin Popescu Tăriceanu, atac dur la Klaus Iohannis: ”Îi vom monitoriza toate acţiunile neconstituţionale”

Călin Popescu Tăriceanu, atac dur la Klaus Iohannis: ”Îi vom monitoriza toate acţiunile neconstituţionale”

Călin Popescu Tăriceanu lansează un atac dur la adresa lui Iohannis, în care face acuzații și amenințări grave. Șeful Senatului acuză că președintele Klaus Iohannis conduce o ”coaliție ocultă” din care face parte șefa DNA și un partid, PNL, marionetă, condus de un președinte debusolat și imatur politic.

Tăriceanu spune că președintele a ajuns să încalce Constituția și lasă de înțeles că dacă Iohannis nu se va opri, ar putea fi suspendat. În plus, Tăriceanu consideră că USR e o ”creație a Cotrocenilor”, iar tot planul lui Iohannis e neconstituțional. ”Noi monitorizăm toate acţiunile neconstituţionale ale Preşedintelui României. Pentru stabilitatea politică a României nu dorim să ajungem la un punct critic cauzat de perseverenţa cu care domnul preşedinte încalcă prevederile Constituţiei.”, e avertismentul clar al lui Tăriceanu la adresa lui Iohannis.

Tăriceanu i-a cerut preşedintelui Klaus Iohannis să facă publică stenograma discuţiilor cu procurorul general, Augustin Lazăr, arătând că declaraţiile publice ale celor implicaţi nu sunt concludente, iar ''strada a devenit noua formă de mineriadă''.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată