Antena 3 CNN Actualitate Circulație îngreunată la metrou, miercuri seară, din cauza unui tren defect

Circulație îngreunată la metrou, miercuri seară, din cauza unui tren defect

Circulaţia metroului s-a desfăşurat cu dificultate miercuri seară pe Magistrala 2 Berceni - Pipera, din cauza unui defecţiuni produse la un tren în staţia Constantin Brâncoveanu, au declarat, miercuri, pentru AGERPRES, reprezentanţii Metrorex.

"În jurul orei 19:15, din cauza unui defecţiuni produse la un tren în staţia Constantin Brâncoveanu, pe linia 1, circulaţia metroului s-a desfăşurat cu întârziere. Au fost depăşiri de câteva minute pe interval, dar circulaţia metroului nu a fost întreruptă.

Călătorii au fost preluaţi de trenurile din spate, iar garnitura defectă a fost remorcată la Depoul Pipera", au precizat reprezentanţii Metrorex.

Operatorul metroului bucureştean a precizat miercuri că funcţionează la capacitate maximă, cu 62 de trenuri şi 3 rezerve, în intervalele cu vârf de trafic (7:00 - 9:00 şi 17:00 - 19:00), pe toate magistralele, după cum urmează: Magistrala 1 - cu 22 trenuri şi o rezervă, Magistrala 2 - cu 21 trenuri şi o rezervă, Magistrala 3 - cu 15 trenuri şi Magistrala 4 - cu 4 trenuri şi o rezervă.

De asemenea, succesiunea trenurilor are loc la intervale de maximum 3 minute la orele de vârf pe Magistrala 2, de cel mult 2-3 minute, pe tronsonul comun al Magistralelor 1 şi 3 (Eroilor - Nicolae Grigorescu), respectiv între 5-6 minute în restul timpului.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi