Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cumperi sau închiriezi camioane Scania? Tot ce trebuie să știi despre leasing

Cumperi sau închiriezi camioane Scania? Tot ce trebuie să știi despre leasing

Cum îți formezi cea mai bună flotă? Care sunt variantele pe care le ai când te interesează obținerea unor camioane Scania? De ce să alegi oferta unui leasing pentru afacerea ta?

de Georgiana Adam    |   

În acest articol vei găsi răspunsul la toate întrebările de mai sus. Vom discuta despre leasing și cum te ajută acesta în afacerea ta. Pentru că antreprenoriatul vine la pachet cu multe întrebări și decizii, noi suntem aici pentru a te ajuta să le iei pe cele mai bune pentru a-ți construi flota cu camioane Scania.

Te întrebi de ce să alegi camioane Scania dintre toate tipurile și modelele de camioane de pe piață? Îți vom spune chiar acum: ergonomie, sustenabilitate, confort. Oferta Scania este definită de cele trei elemente.

Acestea stau la baza alegerii unor camioane Scania a șoferilor din întreaga lume. Am menționat că Scania este supranumit regele șoselelor? Vom discuta despre acest apelativ chiar în rândurile ce urmează.

Scania, regele șoselelor: oare chiar așa să fie?

Da, chiar așa este! Aceasta nu doar că oferă șoferilor camioane Scania de o calitate excelentă direct din reprezentanță, dar și cele rulate corespund standardelor înalte de performanță. Când vorbim despre camioane Scania, primul lucru la care ne gândim este interesul sporit spre mentenanță și verificări tehnice riguroase. Oferta de camioane Scania rulate este atrăgătoare, deoarece știi că vei primi un camion bun.

Verificările tehnice la care sunt supuse modelele de camioane Scania rulate sunt temeinice. Pe lângă siguranța că vei cumpăra sau închiria camioane Scania de înaltă calitate, vei beneficia de multe alte lucruri.

Scania este apreciată în rândul șoferilor și a antreprenorilor pentru sustenabilitatea pe care o oferă. După cum știi, fondurile unei afaceri trebuie investite foarte bine. Există cheltuieli directe și indirecte într-o afacere de transporturi. Prin sustenabilitatea pe care o oferă, modelele de camioane Scania au grijă de buzunarul tău.

Când alegi camioane Scania, îți poți întreține economic și facil achizițiile. Prin economia de combustibil pe care o face un camion Scania, beneficiezi de fonduri pe care le poți investi în alte aspecte importante afacerii tale. În plus, oferta de camioane Scania, prin sustenabilitatea sa, transformă vehiculele în prietenii mediului înconjurător. Este un aspect la care să te gândești, cum influențează afacerea ta mediul.

Cum îți mărești flota cu camioane Scania?

Dacă dorești să îți mărești flota cu camioane Scania, ai mai multe opțiuni de a face acest lucru. Pe de-o parte, poți cumpăra camioane Scania, cu o singură achiziție sau poți, pe de altă parte, să achiziționezi camioane Scania printr-un contract de leasing.

Există, desigur, și o a treia variantă pentru a-ți mări flota. Poți închiria camioane Scania pe o perioadă determinată de timp. Beneficiile acestei variante sunt multiple. În primul rând, poți alege periodic alte modele de camioane Scania pe care să le pui la dispoziția șoferilor tăi. Dacă cumperi camioane Scania le vei deține pentru o perioadă mult mai lungă de timp.

Închirierea de camioane Scania îți oferă flexibilitate. Situațiile decizionale sunt mult mai ușoare. Gândește-te dacă alegi să cumperi un camion pentru 2 ani sau pentru 20 de ani. În cazul situației din urmă, decizia va fi, poate, mai greu de luat. Mai ales că, dacă închiriezi camioane Scania, poți renunța la ele și înainte de expirarea perioadei menționate în contract.

Nu spunem că închirierea de camioane Scania este cea mai bună alegere. Adevărul este că pentru afacerea ta trebuie să iei mereu decizii care să îți aducă cele mai multe beneficii, să îți economisească fonduri, să crească profitabilitatea. Fiecare afacere este diferită. Pentru succesul afacerii tale îți recomandăm să ai bine definite obiectivele pe care vrei să le obții. Astfel, fiecare decizie va fi mult mai ușor de luat.

Ce opțiuni de finanțare există pentru camioane Scania

Șoferii și antreprenorii aleg să cumpere camioane Scania din varii motive. Dacă te afli printre ei, oferta de camioane Scania va fi și mai atrăgătoare în cazul acesta.

Aceasta îți oferă posibilitatea de a achiziționa camioane Scania prin leasing. Această variantă este accesibilă pentru tine pentru a obține echipamente fără costurile inițiale. Este o opțiune bună pentru a face o achiziție inteligentă în timp. Diferențele dintre a cumpăra camioane Scania cu banii jos, cum se spune, sau a le cumpăra prin leasing sunt considerabile.

De ce să alegi leasing pentru afacerea ta

Leasingul este una dintre cele mai răspândite metode de finanțare în rândul antreprenorilor din lumea transporturilor. Sunt două tipuri de leasing din care poți alege pentru mărirea flotei tale. Există leasing financiar și leasing operațional.

Leasing financiar sau leasing operațional pentru camioane Scania

Dacă te întrebi care este cel mai bun program de leasing, trebuie să știi că fiecare este diferit și vine cu propriile avantaje.

  • Ce este leasingul financiar?

Leasingul financiar este un contract de închiriere care, la finalul acestuia, îți oferă posibilitatea să achiziționezi camionul închiriat. Vei deveni proprietarul acestuia contra unei valori reziduale. Un contract de leasing financiar este flexibil.

  • Beneficii leasing financiar

Scania Credit propune o ofertă de leasing pentru finanțarea camioanelor. Această opțiune devine din ce în ce mai atrăgătoare pentru antreprenorii și șoferii din industria transporturilor.

Pachetul de leasing financiar include asigurările CASCO Scania Insurance și VABIS GAP la care sunt acoperite costurile în funcție de nevoile afacerii tale. Pentru un avans de la 5%, profiți de valoare reziduală de la 0% la 10%, o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani și o dobândă mică și fixă de 3,5%!

  • Ce este leasingul operațional?

Leasingul operațional este același lucru ca leasingul financiar, doar că la finalul contractului nu ai posibilitatea să devii proprietarul camionului. Comparativ cu leasingul financiar, acest tip de contract este mai strict.

  • Beneficii leasing operațional

Serviciile de leasing operațional oferă soluții flexibile de finanțare pentru închirierea camioanelor și servicii de asigurare personalizate în funcție de nevoile partenerilor. Pachetul chiriei include asigurările CASCO Scania Insurance și VABIS GAP ce sunt, bineînțeles, personalizate în funcție de nevoile afacerii tale.

Scania România pune la dispoziție costuri previzibile și face posibilă gestionarea riscurilor pe întreaga durată de funcționare a vehiculului. Pentru un avans de 1-3 rate, primești o perioadă de finanțare cuprinsă între 12 și 48 luni pentru vehiculele cu an de fabricație începând cu 2014.

Pe Camioane.Scania.ro ai opțiuni numeroase pentru a-ți mări flota. Fie că dorești camioane Scania noi sau rulate, cu siguranță vei beneficia de cea mai bună ofertă.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor