Antena 3 CNN Actualitate Media Dezvăluiri incendiare: Lista acoperiților din presă. Cum își scuză epoleții, după ce au fost descoperiți

Dezvăluiri incendiare: Lista acoperiților din presă. Cum își scuză epoleții, după ce au fost descoperiți

Mihai Gâdea a prezentat, la emisiunea Sinteza zilei, lista lui Andronic cu acoperiții din presă, acoperiți care au „servit” sistemul prin munca depusă de ei în cadrul unor anumite trusturi de presă.

Între ei se numără și Nadina Forga de la ziare.com, alias Ioana Ene Dogioiu, alias Constantin Racaru, despre care Robert Turcescu spunea că ”i se văd epoleții”. ”Dacă citiți materialele scrise de aceasta o să aflați de fiecare dată care sunt pozițiile Binomului”, a scris Dan Andronic.

Cum răspunde acuzațiilor Ioana Ene Dogioiu

Un alt exemplu este Robert Turcescu, actual parlamentar PMP, care ”a avut un moment în care a dat de înțeles că a fost ziarist și ofițer acoperit”, dar și al Sorinei Matei, ”considerată ziarista de casă a lui Traian Băsescu și trompeta Binomului”, a scris Andronic.

Iată episodul în care Turcescu și-a dezvăluit epoleții

Tot pe lista lui Andronic se află și Liviu Avram, editorialist la adevarul.ro, care ar avea la cunoștință detalii intime despre relațiile dintre patronul său Cristian Burci și fostul șef al SIE, Ioan Talpeș, sau Mihai Răzvan Ungureanu.

Liviu Avram la Bruxelles


 

Subiecte în articol: Sinteza Zilei Dan Andronic
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are