Antena 3 CNN Show Tabloid Din pictoriale în reviste pentru adulți, direct la cratiță la „Chefi la cuțite” - GALERIE FOTO

Din pictoriale în reviste pentru adulți, direct la cratiță la „Chefi la cuțite” - GALERIE FOTO

Chefi la cuțite. Nu e prima oară când juraii se află faă în faă cu gospodine sexy. Cel de-al treilea sezon „Chefi la cuite”, care începe la Antena 1 luni, 13 februarie, de la 20.30, nu face excepie, astfel că cei trei jurai ajung faă în faă cu o tânără care a pozat în reviste pentru aduli. De la pictoriale îndrăznee, Claudia, pasionată de gătit, vine la preselecii ca să arate ce mâncare gustoasă tie să facă.

Chefi la cuțite. Dezinvoltă i 100% moldoveancă, după cum se caracterizează, Claudia povestete că i-a dorit foarte mult să pozeze sexy i că nu regretă nicio secundă alegerea făcută: „E ceea ce mi-am dorit, a fost un alt vis al meu, mi s-a îndeplinit, am ajuns acolo unde am vrut cinstit, iar după m-am oprit. Am simit că e momentul să încep altceva.” Simpatica blondină vrea să arate la „Chefi la cuite” cât de bine tie să gătească, mai ales că prietenii îi spun mereu asta. Are 33 de ani, este căsătorită i spune că între ea i soul ei a fost dragoste la prima vedere. În prezent face obiecte handmade, atât pentru copii, cât i pentru aduli sau animălue sau se ocupă cu confecionarea obiectelor de decor. Ce va alege să gătească la „Chefi la cuite”, cum arată farfuria sa i ce părere au juraii atunci când o gustă rămâne de văzut luni, la Antena 1, de la 20.30.

„Chefi la cuite” revine din 13 februarie, în fiecare luni i mari, de la 20.30.

Subiecte în articol: Chefi la cuțite
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american