Antena 3 CNN Coronavirus Dosar penal pentru un bărbat din Cluj care a sunat la 112 și a mințit că are coronavirus

Dosar penal pentru un bărbat din Cluj care a sunat la 112 și a mințit că are coronavirus

Un bărbat care a sunat la 112 și a mințit autoritățile că a fost infectat cu coronavirus s-a ales cu dosar penal și riscă să ajungă după gratii.

Este vorba despre un bărbat de 54 de ani din Câmpia Turzii, care sunat la numărul unic de urgență 112 și a spus că e infectat cu coronavirus. Polițiștii au făcut un dosar penal pe numele lui pentru comunicare de informații false.

Prefectul Clujului, Mircea Abrudean, a declarat, marți, că dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj.

”Poliția municipiului Câmpia Turzii s-a sesizat din oficiu în cazul unui bărbat de 54 de ani din Câmpia Turzii care a sunat la serviciul de urgență 112 și a mințit spunând că este infectat cu noul virus COVID -19. În urma verificărilor, organele de cercetare penală ale Poliției Câmpia Turzii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea de către acesta a infracțiunii privind comunicarea de date și informații false. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj”, a spus Abrudean.

Bărbatul riscă să ajungă după gratii pentru o perioadă cuprinsă între 1 și 5 ani.

Sursă: Mediafax
Subiecte în articol: Campia Turzii Cluj coronavirus
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Klaus Iohannis se întâlnește cu Joe Biden la Casa Albă