Antena 3 CNN Actualitate Social Făcea Live pe Facebook, fără să știe că avea să-și filmeze moartea. Imagini dramatice din centrul Craiovei (VIDEO cu puternic impact emoțional)

Făcea Live pe Facebook, fără să știe că avea să-și filmeze moartea. Imagini dramatice din centrul Craiovei (VIDEO cu puternic impact emoțional)

Momente dramatice în centrul Craiovei transmise Live pe Facebook.

Un grav accident rutier în urma căruia o tânără de 25 ani a murit la Craiova în noaptea de duminică spre luni, 13 ianuarie, a fost transmis live pe Facebook.

O maşină condusă de un tânăr de 25 ani, din Craiova, a lovit un stâlp de susţinere a reţelei electrice. În urma impactului o tânără în vârstă de 25 ani, din Siliştea Crucii, pasageră în autoturism, a fost grav rănită. Fata a avut nevoie de resuscitare şi a răspuns manevrelor, însă la câteva ore de la producerea accidentului a decedat.

În momentul accidentului, atât ea, cât şi o altă tânără care se afla în maşină, transmiteau live pe conturile lor de Facebook, fumau, cântau şi dansau. Cu o secundă înainte de accident, tânăra îi strigă şoferului "Condu, bă, ca lumea!", după care se aude impactul, iar fata scapă telefonul din mână, scrie Adevărul

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot