Antena 3 CNN Horoscop Horoscop aprilie 2022. Taurii au avantaje ieșite din comun, Leii primesc o atenție specială de la cei din jur

Horoscop aprilie 2022. Taurii au avantaje ieșite din comun, Leii primesc o atenție specială de la cei din jur

Evenimentele astrologice majore sunt tranzitul lui Venus în Pești, cel al lui Mercur în Taur și, apoi, în Gemeni, cel al lui Marte în Pești, cel al Soarelui în Taur, turnura retrogradă preluată de Pluton în Capricorn, Luna plină din Balanță și Luna nouă din Taur.

de Gabriel Dano    |   

Horoscop aprilie 2022 Berbec

Berbecul este inițial în apele sale mai ales în singurătate, ceea ce-i permite să se lase în voia visurilor, fanteziei și să intre în contact cu simțămintele sale cele mai adânci. Își trece în revistă existența și examineza cu luciditate încotro îl poartă. Poate profita de o sporită intuiție și creativitate.

Horoscop aprilie 2022 Taur

Nativii din Taur se angajează într-o viață socială intensă, au beneficii notabile din relațiile de prietenie și pot închega noi și promițătoare amiciții. Au avantaje ieșite din comun în special când lucrează într-un grup, se aliază cu alții pentru atingerea unui scop comun. Deși le ies în evidență calitățile de lider, este necesar să-și stăpânească impulsul de a-i domina cu orice preț pe alții.

Horoscop aprilie 2022 Gemeni

În cazul Gemenilor, se anticipează îndeplinirea năzuințelor lor de a fi remarcați, în special în muncă și în sfera socială. Este posibil ca șeful lor să ia în seamă, în fine, treaba bună pe care o fac și să-i recompenseze cu o promovare sau o majorare salarială. Sunt, de altfel, străbătuți de ambiție la serviciu, străduindu-se să aibă parte de succese. Nu este, totuși, exclus să se lase antrenați într-o dispută înfierbântată cu un superior.

Horoscop aprilie 2022 Rac

Potrivit horoscopului aprilie 2022, Racul este îmboldit să se îndepărteze de rutina zilnică, să se avânte în experiențe de viață inedite, interesante, inclusiv prin călătorii către meleaguri îndepărtate. Își poate extinde orizonturile și prin studii, individual sau prin cursuri într-un domeniu preferat.

Horoscop aprilie 2022 Leu

Leul traversează o perioadă care-l aduce sub luminile reflectoarelor, în decursul căreia primește o atenție specială din partea celor din preajma sa. Își exprimă fără vreo opreliște nevoile interioare și primește un sprijin consistent în satisfacerea lor. Este gata să se dedice unei transformări esențiale a sinelui sau destinului său. Mai încrezător în el însuși, posedă talentul de a descoperi ceea ce i se ascunde, chiar și în comunicarea cu alții.

Horoscop aprilie 2022 Fecioară

Nativii din Fecioară se simt ca peștii în apă printre oameni, participă la multe evenimente sociale, mărindu-și astfel numărul de contacte utile. Sunt mai dinamici în parteneriatele din toate sferele existenței lor, în îmbunătățirea și eficientizarea acestora. Își consolidează o relație de cuplu existentă, o tratează cu o maximă seriozitate, și nu mai sunt dispuși să treacă cu vederea disfuncționalitățile din aceasta.

Horoscop aprilie 2022 Balanță

Balanța are la îndemână un răstimp auspicios organizării și ajustării întreprinderilor sale profesionale, în cadrul căruia dă o atenție mai mare lucrurilor de amănunt și are pretenții, așteptări mai înalte de la ea însăși. Caută într-una să se mențină ocupată în muncă și se concentrează cu brio asupra priorităților sale.

Horoscop aprilie 2022 Scorpion

Cei născuți în Scorpion câștigă în popularitate pe arena socială, fiindu-le, astfel, împlinită năzuința de a fi în centrul atenției. Sunt dăruiți cu un bogat aflux creativ, în stare să le furnizeze idei ingenioase, strălucite, care ar trebui să fie consemnate în scris pentru a fi puse în practică atunci când vor avea destulă perseverență pentru a face asta.

Horoscop aprilie 2022 Săgetător

Horoscopul Săgetătorului anunță o vreme când acesta este predispus să prețuiască în mod special siguranța și confortul de acasă, să petreacă cât mai mult timp de calitate cu rudele și persoanele apropiate, să dea un nou aspect locuinței sale, ba chiar să-și găsească o alta mai mare și mai bine utilată în condiții foarte avantajoase.

Horoscop aprilie 2022 Capricorn

Capricornul iese în evidență prin diplomația sa, capacitatea de a rosti cuvintele potrivite la momentul potrivit, printr-o forță de convingere ieșită din comun. Este prietenos, carismatic și găsește aproape întotdeauna o modalitate de a cere ce își dorește fără a deranja pe nimeni. Totuși, în caz că cineva îi pune sub semnul întrebării creazurile, idealurile, tinde să și le apere până în pânzele albe.

Horoscop aprilie 2022 Vărsător

Pentru Vărsător se vestește o perioadă de focalizare pe valorile personale, individuale. Pe de altă parte, își canalizează energia către proiecte financiare, de afaceri, care-i facilitează majorarea veniturilor. Este posibil să primească în dar o sumă mare de bani ori un obiect foarte prețios. Câteodată, se impune să-și țină în frâu impulsul de a-și arunca banii pe fereastră pentru a-i impresiona pe alții.

Horoscop aprilie 2022 Pești

Peștii sunt călăuziți de Venus să-și schimbe în bine imaginea exterioară, look-ul, și atrag ca un magnet oamenii din sfera lor socială. Devin tot mai conștienți de senzațiile și plăcerile extraordinare dăruite de viață. Sunt mai îndrăzneți, mai activi decât de obicei și își afirmă cu entuziasm libertatea. Au la dispoziție un răstimp auspicios pentru a începe un proiect, însă le poate fi greu să-și păstreze răbdarea până îl finalizează. Previziunile, pe larg, pe Diane.ro.

 

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Bombă în dosarul generalilor: Pe cine a turnat Coldea la DNA