Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Ce zodii sunt nefericite în căsnicie

HOROSCOP. Ce zodii sunt nefericite în căsnicie

Căsnicia înseamnă fericire, împărțirea bunelor și relelor din viața de cuplu, dar și a momentelor norocoase sau ghinioanele. Vezi ce zodii sunt nefericite în căsnicie.
Capricorn

Taur

Taurii sunt destul de ghinionişti şi fără să mai aibă probleme în cuplu, dar când acestea apar, nici măcar astrele nu pot ajuta. Rigizi în decizii şi încăpăţânaţi aproape la fel de rău ca berbecii, taurii nu prea au parte de momente calme în căsnicie. Faptul că nu au deloc răbdare îi face să se certe excesiv de violent, chiar şi din motive prea puţin însemnate.

Rac

Racii au ghinionul teribil de a se îndrăgosti foarte tare şi foarte repede. Pentru că nu sunt foarte atenţi la semnalele de alarmă, pot sfârşi într-un mariaj care îi face nefericiţi, dar cum nu sunt genul să lupte pentru drepturile lor, nu prea îşi impun punctul de vedere şi rabdă.

Capricorn

Capricornii nu sunt foarte norocoşi în dragoste. O mare parte din vină le revine lor şi nu soarta este de vină pentru firea lor dificilă, momentele în care sunt ursuzi fără motiv, sau obsesia pentru locul de muncă. În principiu, capricornii reuşesc să găsească persoane care să le suporte nazurile şi să-i iubească aşa ursuzi, dar dacă ei întrec măsura, totul se poate termina cu un divorţ dureros.

Subiecte în articol: Horoscop
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs