Antena 3 CNN Show Showbiz Imagini intime ale lui Adele, făcute publice de un hacker

Imagini intime ale lui Adele, făcute publice de un hacker

Cântăreaţa britanică Adele a fost victima unui hacker care a furat şi a făcut publice fotografii intime ale artistei, printre care o ecografie cu bebeluşul ei din timpul sarcinii  şi alte imagini din viaţa sa privată.


Se speculează că hackerul, un presupus fan înrăit al cântăreţei, a accesat imaginile personale prin intermediul contului de e-mail al iubitului artistei, Simon Konecki. Printre fotografiile care au început să circule pe Facebook se numărau un selfie al artistei făcut în bucătărie, pe când era însărcinată, o fotografie din copilărie scoţând limba la cameră şi o alta de la vârsta de 20 de ani, în care apare întinsă pe un pat, ţinând o sticlă de şampanie şi o ţigară în mână, arată Adevărul.  

Însă apariţia ecografiei din a cincea lună a sarcinii, în care părinţii aflau sexul copilului, este cea care a deranjat-o cel mai mult pe Adele, care este deosebit de protectivă cu fiul său în vârstă de trei ani. După ce fotografiile au fost făcute publice, unul dintre fani a contactat echipa de management a artistei, care i-au închis conturile de socializare pentru a evita compromiterea acestora.
 

Subiecte în articol: Adele fotografii poze hacker
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”