Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ce șanse avem la împrumuturi în această perioadă de pandemie? Simplu Credit este o soluție (P)

Ce șanse avem la împrumuturi în această perioadă de pandemie? Simplu Credit este o soluție (P)

Povara creditelor este una din grijile acute pe care publicul le resimte în această perioadă. Oricât de mult s-ar restrânge cheltuielile, există costuri ce trebuie achitate.

Amânarea ratelor a fost propunerea guvernanților și mulți au dat buzna la bănci pentru a pune în aplicare această măsură. Deci soluții de criză pentru plăţi avem, dar ce se întâmplă cu necesitatea unei finanțări?

Finanțarea în plină pandemie de coronavirus sună a nebunie. Băncile nu sunt deschise la astfel de propuneri, ci mai degrabă sceptice, întrucât suntem într-un context vulnerabil a cărui evoluție nu se poate spune prea clar care va fi. Fie că vorbim de persoane fizice sau juridice, potențialul financiar peste câteva luni poate fi la fel de vulnerabil ca și acum.

În unele cazuri și dosarele de credite la care românii apelaseră înainte de pandemie au rămas pe hold. Totuși Simplu Credit  sfidează temerile și încă acordă credit pentru IMM-uri sau împrumuturi pentru persoane fizice.

Instituția nebancară Simplu Credit asigură publicul interesat că nu există probleme cu lichiditățile. Poate fi solicitat un împrumut rapid de la Simplu Credit IFN în aceleași condiții ca și până acum, doar că aplicând online și colaborând cu agenții lor de la distanță. Sunt abordate măsuri de distanțare socială, nu și de austeritate financiară.

Oferta pentru IMM-uri

Simplu Credit poate fi soluția unui credit de până la 500.000 de euro, cu rambursare de până la 60 de luni. Ratele vor fi fixe, iar pentru o astfel de solicitare un răspuns din partea instituției vine în cel mai scurt timp.

Finanțarea într-o astfel de perioadă este poate șansa unei dezvoltări cu efecte benefice în scurt timp. Contextul fragil actual îi poate face pe unii să vândă mai ieftin, pe alții să vadă oportunitatea unică a acestor timpuri.

Cum stăm la capitolul finanțare pentru persoane fizice

Românii au mai trecut prin vremuri de criză și se adaptează la contextul pandemiei cum pot mai bine. Dacă teama acestor vremuri nu este atât de mare, dacă încă au un job stabil și își doresc un credit Simplu Credit este o soluție și pentru ei. Suma împrumutată poate fi de până la 20.000 de lei, plătită în rate de până la 48 de luni.

Condițiile sunt avantajoase și multiple - oferte de tip multi credit se adresează unui public mai mare, ratele sunt fixe și răspunsul finanțării este unul destul de rapid.

Cum solicitați un credit în această perioadă

Simplu Credit încurajează munca în online, așadar va răspunde la fel de prompt solicitărilor venite din partea publicului prin completarea formularelor specifice online. Un reprezentant va lua legătura cu cei interesați și telefonic sau prin email. Totul decurge simplu, rapid și în siguranță.

Ce se întâmplă cu cei care au credite în derulare

Pentru clienții existenți, amânarea ratelor este opțiunea la care pot apela, dacă se află în situația de imposibilitate temporară de plată. În cadrul paginii oficiale există o secțiune special dedicată acestei proceduri, ce poate fi desigur inițiată online. Trebuie spus însă că Simplu Credit a demonstrat inițiativă empatică cu publicul său, înainte de OUG-ul ce legalizează contextul dreptului de a cere suspendarea plăților ratelor la credite în curs. Așadar, încă de la începutul lunii martie a existat această opțiune pusă la dispoziție.

Finanțarea prin credite este un subiect delicat pentru mulți dintre noi. Banii obținuți pot deveni o povară de plată în scurt timp, dacă în primă fază nu au fost luate în considerare toate aspectele. Simplu Credit își propune să simplifice procedurile, să vină în sprijinul publicului interesat cu soluții optime și adaptate - atât pentru persoane fizice, cât și juridice. 

Oportunitatea unei finanțări este mai rară în această perioadă, dar nu imposibilă. Băncile nu sunt singurele surse de împrumut, așadar merită încercată alternativa ce vine de la instituții nebancare. Angajatori, fondatori, investitori din orice domeniu pot solicita un credit rapid, chiar și în vremuri de criză; măsurile de acest gen nu trebuie descurajate, ci chiar sprijinite, pentru că ajung să contribuie la o continuitate a existenței firmelor.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor