Antena 3 CNN Economic Conținut plătit KRUK România, recuperarea de creanțe în condiții adaptate la nevoile fiecărui client (P)

KRUK România, recuperarea de creanțe în condiții adaptate la nevoile fiecărui client (P)

În 2010, odată cu declanșarea crizei, echipele interne ale băncilor nu au putut face față avalanșei de credite neperformante. Actuala pandemie provocată de COVID-19 este privită de specialiști ca un factor declanșator pentru o nouă criză economică și în România.

Angajați în șomaj tehnic, disponibilizări și solicitări de amânare a ratelor bancare sunt noile realități cu care se confruntă românii în timpul stării de urgență. Toate aceste lucruri anunță apariția iminentă a situațiilor în care tot mai mulți români vor fi puși în imposibilitatea de a-și plăti creditele.

KRUK România este firma de recuperare a creanțelor care ține cont de situația fiecărui client aflat anterior în imposibilitatea de a-și plăti ratele la timp. O astfel de abordare a transformat KRUK în una dintre cele mai eficiente firme de recuperare a creanțelor din țară. Compania încurajează datornicii să contacteze agenţii KRUK şi să negocieze o rată pe care o pot plăti lunar, în funcţie de situaţia lor financiară sau să intre pe www.e-kruk.ro şi să seteze singuri aceste aspecte. Aceste soluţii oferite de KRUK a condus la o îmbunătățire substanțială a ratei de recuperare.

Vorbind concret, oricare dintre noi ne putem afla în situația de a fi solicitat un credit important care să se întindă pe o perioadă lungă de timp, iar apariția unei situații neprevăzute, așa cum este această criză, pierderea locului de muncă sau diminuarea salariului, să ne transforme viața într-un coșmar. Nu trebuie însă să disperăm. Există soluții pentru toate problemele atât timp cât colaborezi cu oamenii potriviți. Iar specialiștii de la KRUK România sunt cei mai potriviți pentru orice persoană aflată în imposibilitatea de a-și plăti ratele așa cum au fost ele stipulate în contractul cu creditorul iniţial. 

Așa cum prevede legea, creanțele pot fi preluate de o firmă de recuperare. În astfel de situații cei de la KRUK te vor contacta și puteți discuta dificultățile care te-au adus în imposibilitatea de plată. În funcție de fiecare situație în parte, KRUK România va negocia rambursarea datoriei în rate în așa fel încât să nu fii afectat și să poți ieși cât mai ușor din situația dificilă. Vor fi luate în calcul inclusiv sugestiile tale vizavi de termene de rambursare favorabile.

Toate aceste negocieri sunt concepute de KRUK România pentru a te ajuta să eviți situația executării silite, aceasta presupunând costuri suplimentare de judecată pe care vei fi obligat să le suporți. 

Soluțiile personalizate pe care KRUK ți le va oferi vor fi stabilite în așa fel încât să depășești cât mai ușor pasa neagră în care te afli, să îți poți reeșalona ratele sau, și mai important, să nu îți pierzi bunurile cu care ai girat creditul.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai