Antena 3 CNN Actualitate Legătura dintre Diana Șoșoacă și Dana Budeanu. Dezvăluirea făcută de Mircea Badea

Legătura dintre Diana Șoșoacă și Dana Budeanu. Dezvăluirea făcută de Mircea Badea

Mircea Badea a comentat, luni, pe pasa cu Sinteza zilei, declarațiile recente ale senatoarei Diana Șoșoacă. Vorbele sale l-au făcut să reacționeze pe liderul AUR George Simion, prezent de asemenea în emisiunea moderată de Mihai Gâdea.

de Gabriel Dano    |   

"Eu țin cu doamna Șoșoacă, indiferent ce, adică n-am cum să... O simpatizez. Țin cu doamna Șoșoacă și cu doamna Budeanu", a dezvăluit Mircea Badea.

întrebat care este legătura dintre cele două, Mircea a răspuns:

"Legături nu știu dacă există, dar similitudini mai există în unele abordări, nu în toate, sigur. Deci, eu sunt un susținător, îl susțin și pe domnul Simion, nu e nicio problemă, dar totuși mai mult o susțin pe doamna Șoșoacă. M-ai întrebat așa ca observator al scenei publice și atunci n-ai cum... Sunt statornic - dacă am început cu doamna Șoșoacă să o prefer, cumva rămân încremenit în proiect cel puțin o 'peroadă'".

Liderul AUR George Simion, prezent în platou a reacționat imediat:

"Dar o perioadă e o lună, două luni, trei luni. Important e că o simpatizăm în momentul acesta amândoi pe doamna Budeanu, care ne rupe pe genunchi, desigur, dar este foarte sinceră și spațiul românesc are nevoie de personaje sincere".

Subiecte în articol: Mircea Badea George Simion Sinteza Zilei
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România