Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cum sa iti cumperi lenjerie intima de lux online

Cum sa iti cumperi lenjerie intima de lux online

Cu siguranta majoritatea femeilor doresc sa aibe in sertarul de lenjerie intima cateva piese provocatoare care sa le ajute sa se simta mai increzatoare si mai sexi. Insa de multe ori pretul acestor piese considerate mai deosebite este unul care nu foarte multe femei sunt dispuse sa cheltuiasca chiar daca este o lenjerie intima de lux.

de Georgiana Adam    |   

Nu ar trebui sa te simti vinovata ca vrei sa te rasfeti cu ceva sexi din cand in cand, dar in acelasi timp poate nu este nevoie sa cheltui o suma exorbitanta doar pentru o singura lenjerie intima. Iar contrar la ce ar crede majoritatea femeilor, este posibil sa gasesti lenjerie intima de dama de calitate la preturi accesibile. Iar solutia cea mai buna este sa vanezi online cele mai bune oferte promotionale si sa fii pregatita mai ales in perioada de reduceri.

Online este nevoie doar de cateva clickuri si cateva minute pentru a verifica ofertele promotionale si reducerile din magazinele de lenjerie intima, lucru practic imposibil cand doresti sa vizitezi fizic un magazine. Verifica intotdeauna politica de returnare a magazinului pentru a nu avea surprize neplacute daca marimea nu este cea potrivita sau daca produsul nu este pe placul tau.

Una dintre cele mai mari greseli a cumparatorilor este lipsa de rabdare la cumparaturi. Intradevar cand vezi un produs ca iti place cu adevarat, este normal sa ti-l doresti imediat. Insa daca dai dovada de un pic de rabdare poti avea produsul la un pret accesibil fata de pretul intreg al produsului. De aceea abonarea la newsletter-ul magazinelor online este o metoda foarte buna de a fi instiintat cand apare o oferta promotionala.

Lenjerie intima este o piesa foarte personala, asa ca cel mai bine este sa eviti produsele de calitate inferioara. Incearca sa fii cu ochii pe reducerile de sezon, de produsele aflate la sfarsit de colectie unde majoritatea pieselor de lenjerie sexi au chiar si pana la 80% reducere. Astfel sertarul tau de lenjerie intima va fi completat cu piese de lenjerie de lux achizitionate la preturi mici.

Noi am mers la shopping online si am descoperit un mega sale in magazinul de lenjerie intima Sensero Lingerie Store cu piese de lenjerie intima de lux la un pret promotional “ 1+1 Gratuit “ la zeci de piese precum seturi complete, lenjerie body, corsete si rochite sexy. Ramane sa va uram si voua un shopping placut!

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște