Antena 3 CNN Show Tabloid Lovitură primită de Cristi Borcea. Cum a petrecut de Valentine's Day

Lovitură primită de Cristi Borcea. Cum a petrecut de Valentine's Day

Cristi Borcea a fost trist azi, de Ziua Îndrăgostiţilor. Fostul șef al Dinamo nu a fost vizitat de niciuna dintre femeile din viața lui la penitenciar, în ciuda faptului că acesta se gătise și se parfumase.

Conform declarațiilor apropiaților, fostul șef de la Dinamo a ajuns în situația de a nu mai fi dorit de niciuna dintre femeile care roiau în jurul lui.

“Dacă la începutul anului, toate femeile se înghesuiau să îl viziteze, ei bine, în ultima vreme, situația s-a schimbat radical. Valentina Pelinel nu a mai fost văzuta deloc pe la Jilava, iar Alina a ajuns pe la Penitenciarul Jilava doar ca să îl întrebe de divorț. Mihaela, prima soție, l-a vizitat mai des, ba chiar a avut și o reacție dură față de presă, spunând că Borcea ar trebui lăsat în pace pentru că este distrus psihic și extrem de bolnav. Cu toate acestea, la ultima “întâlnire” programată în weekend-ul trecut, nu și-a făcut nici măcar ea apariția la vorbitor, spre marea disperare a omului de afaceri care se pregătise”, au declarat persoane prezente la fața locului.

Subiecte în articol: Cristi Borcea Valentine's Day
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM