Antena 3 CNN Actualitate Mădălin Borș, vicepreședinte PSD Teleorman: ''Vaccinul PNL, nu este compatibil cu valorile doctrinare şi mai ales morale ale PSD!''

Mădălin Borș, vicepreședinte PSD Teleorman: ''Vaccinul PNL, nu este compatibil cu valorile doctrinare şi mai ales morale ale PSD!''

Mădălin Borș, vicepreședinte PSD Teleorman a avut o reacţie cu privire la fostul PSD, devenit lider PNL.

de Georgiana Adam    |   

''Oportunism, lipsa caracter şi mai rău lipsa propriilor lideri PNL.

Veniţi la putere prin jocuri subterante în Parlament, PNL îşi arată de fapt neputinţa şi lipsa unor lideri care să poată duce greul unei administraţii, chiar şi locale din teritoriu.

În cazul de faţă, vorbim despre un MEMBRU PSD, care la alegerile locale din 2016 şi a obţinut mandatul de consilier municipal de pe poziţia 9, a ajuns între timp lider PNL Alexandria.

Acest lucru nu ne arată altceva decât faptul că pepiniera de cadre a PSD este încă destul de valoroasă şi râvnită de PNL, că PNL era TOTAL nepregătit, fără viziune şi mai ales fără cadre care să poată asigura bunul trai de zi cu zi pentru cetăţenii Alexandriei.

Înţelegem prin această alegere că de fapt, ciuma roşie, este benefică în cazul în care se aplică vaccinul PNL.
 
Îi urăm succes noului lider PNL Alexandria şi îl asigurăm că odată ales acest drum, va trebui să-l urmeze până la capăt. Din păcate, vaccinul PNL, nu este compatibil cu valorile doctrinare şi mai ales MORALE ale PSD.

 

Subiecte în articol: PSD
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor