Antena 3 CNN Coronavirus Mesajul unei doctorițe infectate din Deva: Aveți grijă de noi, cei rămași! Mi-e teamă, aș minți să spun că sunt vitează!

Mesajul unei doctorițe infectate din Deva: Aveți grijă de noi, cei rămași! Mi-e teamă, aș minți să spun că sunt vitează!

O doctoriţă internată la Spitalul Victor Babeș din Timișoara, după ce a fost depistată pozitiv cu coronavirus, cere autorităţilor să aibă grijă de medicii care au rămas şi mărturiseşte că îi este teamă de toată această situaţie.

de M.Z.    |   

„Mă simt foarte rău, am niște dureri mari de cap, mai greu și cu lumina. (...) Nu-s fizic bine, mă tem. Rugămintea mea: aveți grijă de medicii care au rămas! Aveți grijă de personalul care a rămas în spitale! Trebuie să îi protejați pe ei în primul rând. Testată toată populația (…) Mă tem pentru fetița mea!  Mi-e ușor teamă! Mint dacă aș spune că-s vitează. Nu sunt vitează. Inclusiv acel scenariu negativ l-am luat în calcul. Pe toate le-am luat”, spune medicul Alina Popa, potrivit actualdecluj.ro.

Acasă, la Hunedoara, pe femeie o așteaptă familia sa, soțul și fiica. Ambii au fost testați, iar acum se așteaptă rezultatele.
 

Subiecte în articol: coronavirus Cluj
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală