Antena 3 CNN Coronavirus Motivul pentru care Moderna recheamă mii de doze de vaccin împotriva COVID-19

Motivul pentru care Moderna recheamă mii de doze de vaccin împotriva COVID-19

Moderna Inc a anunţat vineri că au fost rechemate 764.900 de doze din vaccinul său împotriva COVID-19 după descoperirea contaminării cu un corp străin a unui flacon realizat de Rovi, producătorul său contractual, informează Reuters.

de Silvia Preda    |   

Dozele au fost distribuite în Norvegia, Polonia, Portugalia, Spania şi Suedia, în ianuarie. Contaminarea ar fi fost constatată în cazul unui singur flacon, restul dozelor fiind rechemate din "exces de precauţie".

Moderna a declarat că nu crede că această contaminare prezintă un risc pentru alte flacoane din lot.

Nu au fost identificate probleme de siguranţă, a indicat Moderna. 

Bilanț COVID-19 din 8 aprilie 2022, în România. Peste 1.700 de noi cazuri de COVID

Bilanț COVID-19 din 8 aprilie 2022, în România. Peste 1.700 de noi cazuri de Covid și 9 decese la pacienți confirmați cu noul coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore, a anunțat vineri Ministerul Sănătății.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 1.709 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, cu 275 mai puține față de ziua anterioară. 177 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 178 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Subiecte în articol: vaccin Moderna
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"