Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Descoperă cele mai importante motive pentru a oferi tablouri personalizate anumitor persoane din viața ta!

Descoperă cele mai importante motive pentru a oferi tablouri personalizate anumitor persoane din viața ta!

Ce să le oferi celor dragi cu diferite ocazii, precum ziua de naștere, Crăciun. ziua mamei sau alte aniversări?

de Georgiana Adam    |   

Descoperă cele câteva sugestii de mai jos, realizate din fotografii transformate în , care îi vor face pe cei dragi să zâmbească.

Iată ce poți oferi persoanelor dragi din viața ta:

3 sugestii ideale pentru tablourile personalizate

Selectează 3-4 fotografii pentru a fi plasate într-o singură fotografie din tablou. Le poți aranja în ordine după dată sau poți alege compoziția. Oferirea unui cadou celor dragi sub forma unei rame din lemn sau plexiglas este o garanție a certitudinii că acel cadou va fi plăcut în mod excepțional. Cu ajutorul unui colaj, vei spune o poveste de dragoste, prietenie sau o călătorie comună în acest an.

Următoarea propunere este o imagine mare dintr-o fotografie pe care o poți plasa pe ramă. Acest tip de cadou este perfect pentru persoanele cărora le place să se înconjoare cu amintiri bune și care așază întotdeauna multe fotografii pe pereți sau pe mobilă. O astfel de fotografie este un cadou de înaltă calitate, care va aminti momentele comune pentru mulți ani.   

Dacă nu te poți decide asupra unei fotografii, alege trei care să arate perfect una lângă alta. Imprimă-le ca imagini pe ramele speciale și apoi oferă-le persoanei dragi. Surpriză și bucurie garantate!

Cum alegi fotografiile ideale pentru tabloul personalizat?

Imaginile tipărite sunt o idee unică pentru a surprinde amintirile preferate. Cu toate acestea, merită să știi că nu poți face astfel de  din fiecare fotografie. Prin urmare, mai jos sunt câteva sfaturi despre cum să alegi fotografia potrivită pentru a crea un tablou personalizat.

  • Dimensiunea

Cui poți oferi tablouri personalizate?

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile