Antena 3 CNN Externe Motivul incredibil pentru care o femeie de 93 de ani a fost băgată în mașina de Poliție. „Am aranjat ca mama să fie arestată de ziua ei de naștere”

Motivul incredibil pentru care o femeie de 93 de ani a fost băgată în mașina de Poliție. „Am aranjat ca mama să fie arestată de ziua ei de naștere”

Simone, în vârstă de 93 de ani, din Statele Unite ale Americii, pare să fi făcut o adevărată pasiune pentru filmele polițiste. Această a mărturisit că apreciază foarte mult și reality-show-urile cu urmăriri ale poliției.

S-ar părea că exact această pasiune i-a ținut mintea ageră, chiar și la o vârstă atât de înaintată. Și pentru că e o fană atât de mare a operațiunilor polițiste, oamenii legii din orașul ei s-au gândit să îi facă o surpriză.

Tocmai din acest motiv, polițiștii s-au gândit să urmărească și să o „aresteze” chiar de ziua ei de naștere. Și cum totul s-a petrecut într-o fracțiune de secundă, bătrânică a rămas fără cuvinte atunci când și-a dat seama ce se întâmplă de fapt.

Pentru că nu încălcase legea în vreun fel, vârstnică a avut parte de un tratament special. Ea a fost lăsată să stea și pe locul pasagerului din față a autoturismului, dar și să pornească sirenă, că într-o urmărire adevărată, potrivit Metro

„Mama mea a fost arestată. Da, arestată. V-am spus că e cea rea dintre noi, dar nimeni nu m-a crezut. Am aranjat că polițiștii din orașul nostru să o aresteze de ziua ei de naștere și s-a distrat pe cinste”, a scris fiica femeii, pe pagina sa de Facebook.

Subiecte în articol: arestata Politie
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB