Antena 3 CNN Externe Panică în aer. Un avion cu 178 de oameni la bord a aterizat de urgență la o bază aeriană, după ce apărarea siriană a fost la un pas să lovească aeronava

Panică în aer. Un avion cu 178 de oameni la bord a aterizat de urgență la o bază aeriană, după ce apărarea siriană a fost la un pas să lovească aeronava

Panică în aer după ce un avion de pasageri airbus A 320, cu 178 de oameni la bord, a aterizat de urgenţă la baza aeriană siriană Khmeimim, operată de Rusia, după ce apărarea antiaeriană siriană aproape că ar fi lovit aeronava civilă.

de M.V    |   

Aeronava încerca să aterizeze la Damasc, dar ministerul rus al Apărării nu a dat detalii despre compania aeriană căreia îi aparţine avionul sau aeroportul de pe care a decolat către Damasc. Potrivit Hotnews.ro, care citează agenţia Ria, apărarea aeriană siriană încerca să respingă un atac israelian în apropiere de Damasc.  

Oficialul a susținut că ar fi devenit o obişnuinţă ca israelienii să folosească aeronave civile drept scut pentru avioanele de luptă contra sistemelor siriene de apărare antiaeriană.

Subiecte în articol: Rusia Siria
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB