Antena 3 CNN Actualitate Petrecere mare şi cu reguli ignorate, în lumea interlopă. Fata lui Sile Cămătaru şi-a botezat copilul - VIDEO

Petrecere mare şi cu reguli ignorate, în lumea interlopă. Fata lui Sile Cămătaru şi-a botezat copilul - VIDEO

A fost petrecere mari, în noaptea de joi spre vineri, lângă Bucureşti, cu zeci de invitaţi. A fost botez cu fast şi dedicaţii fără număr, în familia Cămătarilor, unii dintre cei mai de temut interlopi din ţară.

de Milena Niță    |   

Fata lui Sile Cămătaru şi partenerul ei, Manu Bombardieru, un individ implicat într-o reţea clandestină de vânzare de măşti sanitare şi-au botezat băieţelul într-un local, ignorând prevederile legale, potrivit libertatea.ro.

Au fost igorate toate regulile, nimeni nu a purtat mască, deşi totul s-a desfăşurat în interior. Petrecerea a fost transmisă chiar live, pe reţelele de socializare.

Peste 50 de oameni, în restaurant, fără măşti

Invitaţii au depăşit cu mult numărul maxim admis de 50 de persoane şi s-au înghesuit într-un restaurant din Bragadiru, unde a plouat cu dedicaţii şi cu bani peste lăutarii veniţi să cânte la petrecere.

Petrecere monstru în lumea interlopă! Fata lui Sile Cămătaru şi-a botezat copilul

În imaginile din clipul video de mai sus se vede clar că nu a fost respectată distanţa fizică şi nimeni nu purta mască de protecţie, deşi petrecerea se desfăşura în interior.

Până acum nu se ştie dacă Poliţia a intervenit ca să oprească petrecerea, însă cineva ar fi sunat la 112 şi a anunţat că sunt peste 50 de oameni în incintită.
 

Subiecte în articol: Sile Camataru botez
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile