Antena 3 CNN Actualitate Social Povestea uimitoare din spatele acestei poze. Par o familie, dar adevărul este de fapt altul: Ni s-a spus că aceasta ar fi varianta cea mai bună

Povestea uimitoare din spatele acestei poze. Par o familie, dar adevărul este de fapt altul: Ni s-a spus că aceasta ar fi varianta cea mai bună

În 2017 un cuplu de lesbiene din Massachusetts, KC și Lena Currie, l-au adoptat pe micuțul Joey care avea doar 18 luni. Femeile l-au cunoscut la un eveniment de adopție organizat de asociația ”Children’s Friend” din Worcester și a fost dragoste la prima vedere între cei trei. Peste un an, el era oficial fiul lor.

de M.V    |   

"Am văzut o poză cu Joey și ni s-a spus că aceasta ar fi cea mai bună variantă. Avea doar 18 luni la vremea aceea, a spus Lena pentru Good Mourning America. 

La scurt timp după ce Joey a fost adoptat, cuplul a primit un apel că fratele mic al lui Joey, Noah, avea nevoie și el de o casă. Băiețelul avea doar șase săptămâni. Cuplul l-a luat fără să se gândească.

KC și Lena s-au căsătorit în 2013 și au decis să adopte copiii care au nevoie de dragoste pentru a-și face o familie. Într-adevăr erau o familie fericită, iar la o lună după ce l-au luat pe Noah, au fost chemați din nou de către agenția de adopție cu privire la fratele mai mic al celor doi, Logan. Logan locuia cu o familie de plasament, dar planurile lor de a-l adopta nu au reușit. Băiatul era fără casă. Întrucât îi aveau deja pe cei doi frați ai săi, KC și Lena au decis să-l ia și pe el.

Pe 22 noiembrie 2019, adoptarea lui Logan și Joey de către KC și Lena a fost finalizată la curtea din Worcester. Cei trei copii au acum doi părinți legali, ale căror inimi sunt pline de atâta dragoste și compasiune față de ei.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari