Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis şi-a făcut testul COVID-19, după ce a intrat în contact direct cu președintele Letoniei, confirmat pozitiv

Klaus Iohannis şi-a făcut testul COVID-19, după ce a intrat în contact direct cu președintele Letoniei, confirmat pozitiv

Klaus Iohannis a fost testat pentru COVID-19, iar rezultatul a fost negativ, potrivit Președinției. După ce președintele leton, Egils Levits, a fost confirmat pozitiv, Iohannis și-a amânat o vizită oficială în Letonia, Cei doi șefi de stat au participat la un eveniment în Suedia.

de Gabriel Dano    |   

Vizita oficială a preşedintelui Klaus Iohannis în Republica Letonia, care ar fi trebuit să aibă loc vineri şi sâmbătă, a fost amânată, după ce omologul său leton, Egils Levits, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19, potrivit Administrației Prezidențiale.

Deoarece Klaus Iohannis a avut contact cu Egils Levits, la Malmo, în Suedia, șeful statului a făcut un test pentru COVID. Potrivit Președinției, Klaus Iohannis a fost testat, iar rezultatul a fost negativ.

Iohannis a participat, miercuri, la Forumul dedicat Comemorării Holocaustului și Combaterii Antisemitismului, la Malmö, Regatul Suediei.

Subiecte în articol: Klaus Iohannis
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"