Antena 3 CNN Actualitate Primele imagini ale accidentului din Argeș în care mai mulți muncitori au fost spulberați de o mașină scăpată de sub control

Primele imagini ale accidentului din Argeș în care mai mulți muncitori au fost spulberați de o mașină scăpată de sub control

Primele imagini ale accidentului groaznic de la Pitești, surprinse de o cameră de supraveghere, au fost făcute publice.

Ambasadorul Serbiei în România a ajuns, vineri, la spitalul din Pitești pentru a vedea ce fac victimele.

Mai mulţi angajaţi ai unei firme din localitatea argeşeană Bascov au fost loviţi, joi, de un autoturism care a pătruns într-un spaţiu din curtea fabricii, accidentul soldându-se cu decesul unei persoane.

Șoferul a ieșit dintr-o parcare, a accelerat foarte tare și a intrat în plin. O femeie a murit pe loc, iar alte cinci persoane au fost rănite. Bărbatul care a intrat cu mașina în oameni are 22 de ani și este coleg cu cei răniți.

Polițiștii iau în calcul mai multe variante, fie șoferul, care circula pe o stradă secundară, a pierdut controlul volanului şi a pătruns în curtea fabricii de componente auto, fie a intrat intenționat în colegii săi.

Potrivit reprezentanţilor ISU Argeş, pe lângă cele cinci victime transportate la spital şi tânăra care a murit în accidentul de la Leoni, alte 15 persoane au primit îngrijiri medicale în urma atacurilor de panică. De asemenea, alţi angajaţi au primit îngrijiri la cabinetul medical al firmei.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile